Big brother

Top Cats till Big Brother

Av: 

Karolina Skoglund

TV

”Vi vill inte ställa till med skandaler”

Top Cats gör en låt med ”Big Brother”-deltagarna.
Top Cats gör en låt med ”Big Brother”-deltagarna.

För ett år sedan kunde tv-tittarna se Jonas "Basshunter" Altberg hångla upp en av deltagarna i ”Big brother"-huset. Nu står det klart att Top Cats står på tur att släppas in i det skandalartade huset.

– Vi vill inte ställa till med skandaler men det är inte alltid det går som planerat, säger sångaren Jon Kleppenes.

Den 26 mars kommer det Melodifestival-aktuella bandet Top Cats släppas in i "Big brother"-huset. Där ska de ska spela in en låt med deltagarna under tre dagar.

– Det stämmer, säger bandets sångare Jon Kleppens, 24.

Men från bandets sida fanns först en hel del tvivel till att gå in i huset.

– Det var lättare att tacka ja till Melodifestivalen om man säger så. Men de sålde in idén till oss ganska bra och tillslut nappade vi, säger han.

Hånglade med deltagare

I fjol gjorde Jonas "Basshunter" Altberg, 27, entre i huset med samma uppgift som Top Cats. Det slutade med att han bland annat hånglade med en av deltagarna. Men Top Cats vill undvika skandaler.

– Vi sa att vi inte var intresserade av att sova över där. Så har vi bestämt oss för att inte dricka i huset. Vi vill inte ställa till med skandaler men man vet aldrig vad som händer, säger Jon Kleppenes.

Minst en av "Big brother"-deltagarna kommer att få höras på låten. Men bandet är inte rädda för att mindre skönsjungande deltagare ska sabotera för låten.

– Det är vi som bestämmer hur slutresultatet blir. Så det blir nog bra, säger Kleppenes.

Pelle Porseryd, exekutiv producent på TV4 bekräftar uppgifterna.

– De ska medverka, ja. Men exakt vad de ska göra vill jag inte gå in på. Men vi tycker Top Cats är ett spännande band med intressanta personer. Den musikaliska aspekten var avgörande för deras medverkan. 

ANNONS EXTERN LÄNK

Missa inte: Den nya muminmuggen för 2021 finns hos Cervera – beställ här!

Nordic Nest

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Big brother