TV

Salo: Det är jättejobbigt

Av: 

Joanna Wahlsten

TV

Coacherna pressade att välja – tittarfavoriter tvingas gå

LÄSARNA ÄLSKADE KARINS RÖST Karin Strömfelt gick inte vidare i ”The voice” i går. Men hon hade tittarna på sin sida, som ilsknade till när ingen av coacherna tryckte henne vidare. ”Man känner starkt för de sökande”, säger Ola Salo.
LÄSARNA ÄLSKADE KARINS RÖST Karin Strömfelt gick inte vidare i ”The voice” i går. Men hon hade tittarna på sin sida, som ilsknade till när ingen av coacherna tryckte henne vidare. ”Man känner starkt för de sökande”, säger Ola Salo.

De älskades av tittarna.

Ändå fick vissa av de sökande i ”The voice” inga tryck av coacherna i går.

– Det är jättejobbigt, säger Ola Salo.

Petter.

När det andra avsnittet av ”The voice” sändes i TV4 i går hade coacherna blivit varma i kläderna och startfältet var taggat.

Majoriteten av de sökande möttes av jubel från publiken och tittarnas goda omdöme.

”Men vad faaan”

Men en del fick åka hem utan biljett till en vidare tävlan ändå.

En av dem var Karin Strömfelt, 45. Efter hennes framförande av Bond-låten ”License to kill” svämmade diskussionsforum och sociala medier över av beröm – som förbyttes till ilska när ingen av coacherna tryckte henne vidare i tävlingen.

– VA?! Dom skämtar? skrev användaren Charles i Nöjesbladets livechatt.

– Men vad faaan!! Varför vände sig ingen? skrev MangeBeda.

Ur coachernas perspektiv var det stundtals svårt att låta bli att trycka – men nödvändigt.

”Lite sorgsen ibland”

– Man kan nog känna sig lite sorgsen ibland när man känner att man inte har tryckt på vissa som man har tyckt har varit väldigt nära, säger Petter.

Att coacherna bara får ta ut 12 artister till sina egna lag gör att de måste ha is i magen – för att kunna vänta in de som kommer till nästa audition.

– Det är ett enormt påfrestande uppdrag att sitta och ibland, i vissa lägen, verkligen vara tvungen att lita på att ”jag kanske ska passa på den här, jag är ute efter något annat som kommer senare”, säger Petter.

Han får medhåll av sin kollega Ola Salo.

– Det känns jättejobbigt för man känner väldigt starkt för de sökande, säger Ola Salo. Man utsätter ju sig för en enorm press när man går upp och utsätter sig för det där.

Han fortsätter:

– Det kändes otroligt jobbigt när man var tvungen att säga till någon att de inte gick vidare. Det var väldigt viktigt för mig att de som inte gick vidare ändå fick känna att de gjort ett bra försök.

ANNONS

Packa badväskan med Cellbes! Baddräkter och bikinis med hög midja, shapingeffekt i fina färger till ett bra pris!

Extern länk från Cellbes SE

Shoppa här!

Publisert: