Montazami: ”Det är inte värt att vara otrogen”

TV

Maria Montazami avslöjar hur hon lyckats hålla liv i kärleken till sin man under 25 år

1 av 2 | Foto: ”Vi bråkar massor med gånger” Maria Montazami känner sig betydligt lugnare när maken Kamran i kväll finns med i studion under ”Let’s dance”. ”Vår kärlek till varandra är större än någonsin. Vi brukar oftast bråka om att jag inte lyssnar eller slutar prata mitt i en mening. Vi bråkar kanske i tio minuter”, säger hon.

I kväll får Maria Montazami stöd av maken Kamran i publiken.

Nu avslöjar hon hur de har lyckats hålla ihop i 25 år.

– Mitt tips är att aldrig älta något gammalt, säger hon.

Maria Montazami, 47, har fått hård kritik av Tony Irving, 46, i ”Let’s dance”-juryn. I kväll får hon extra support av maken Kamran som är på plats i Stockholm.

– Det är jätteskönt att ha honom som stöd, och jag kommer att vara mindre nervös. Kamran är ju min man och partner de senaste 25 åren. ”He’s my man”, säger Maria Montazami.

Men hon menar att hennes medverkan i ”Let’s dance” har varit jobbig för Kamran.

– Han är inte van vid att jag är borta så länge och vill att jag ska vara hemma. Men han stöttar ju oss nu. Men han tycker att ”Maria belongs at home”.

Vill skratta och röka

De två träffades 1987 när Maria Montazami jobbade som servitris i Los Angeles.

Sen dess har de va­rit ett par.

– Vår kärlek till varandra är större än någonsin. Det finns inget bättre än att gro gammal med din man. Man kan sitta i gungstolen och skratta och röka en pipa. Och så har vi lovat varandra att så ska det bli och så kommer det att bli. Och det är en jättehärlig känsla.

Bråkar ni aldrig?

– Det finns massor med gånger som vi bråkar, vi brukar oftast bråka om att jag inte lyssnar, att jag slutar prata mitt i en mening, såna småsaker. Vi bråkar kanske tio minuter och sen är det över. Det är så onödigt att älta om gammalt som har hänt, vi går bara vidare. Det är mitt tips, älta aldrig något gammalt.

Tidigare jobbade Maria Montazami för Kamran som har egen mäklarfirma.

”Sprutar lite parfym”

– Nu jobbar ju Sara (Marias dotter) för min man och han har ju så många anställda. Så jag sköter hushållet och allt annat runt det, min kollektion och allt det där. Jag lagar mat, jag handlar, jag tvättar, jag sprutar lite parfym på mig innan han kommer hem, ser till att jag har någon snygg pyjamas på mig. Allt sånt smått och maten står klar när han kommer hem. ”It’s great”, säger hon.

Hon betonar också hur viktigt det är att hålla fast vid det man har.

– Tro aldrig att kärleken är grönare på andra sidan. Det är inte värt att vara otrogen, man måste förstå att tänka ett ”step ahead. Don’t do it, it’s gonna mess you up”.

ARTIKELN HANDLAR OM