”Han lämnade oss för tidigt’”

TV

Lenitas pappa dog dagen före tv-premiären

1 av 2 | Foto: ”Jag hoppas att han ser mig” In i det sista hade Lenita daglig kontakt med sin pappa. ”Jag kommer ofta på mig själv med att vara på väg att ringa honom”, säger hon.

I tv söker Lenita Colley efter en livskamrat.

Men drömbröllopet kommer hon aldrig få uppleva.

– Det var pappa som skulle leda mig uppför altargången. Men nu är han borta och det är så oerhört orättvist.

Efter två års kamp orkade John Colley till slut inte längre.

Dagen före premiäravsnittet av ”Ensam mamma söker”, där hans dotter Lenita Colley, 32, är en av deltagarna, gick han bort i cancer.

Han blev bara 61 år.

– Det känns så oerhört orättvist. Han lämnade oss alldeles för tidigt, säger Lenita till Aftonbladet.

In i det sista hade hon daglig kontakt med sin far.

”Vi skrattade alltid”

– Han tyckte att det var väldigt roligt med programmet och undrade alltid hur dejterna hade gått. Han brukade berätta för sina vänner om att jag skulle vara med i tv och vi skrattade alltid tillsammans.

Lenita säger att hon ännu inte helt tagit in sorgen.

– Jag kommer ofta på mig själv med att vara på väg att ringa honom. Det går inte att tänka sig att jag inte ska få träffa honom igen. Kanske har jag inte riktigt hunnit förstå än. Kanske kommer den smällen senare.

Såg första avsnittet

Lenitas far dog den 1 september, dagen före premiären av ”Ensam mamma söker”. Men han hann ändå se första avsnittet, som Lenita fått en kopia av.

– Han ville verkligen att jag skulle träffa en ny kärlek. Själv har jag alltid drömt om att pappa skulle leda mig uppför altargången den dagen jag gifter mig. Nu när pappa är borta får jag tänka om. Jag hoppas och tror att han ser mig, säger hon till Hot Gossip.

John Colley kom från Wales där han förälskade sig i Lenitas mamma som jobbade som au-pair. Han flyttade senare till Sverige och Arvika där han arbetade som körskolelärare.

I förra veckan anordnade hans walesiska släkt en minnesstund för honom i hemstaden Pembroke.

Ingemar Lundin Hot Gossip