Se trailern för Netflix nya rymddrama ”Away”

Hilary Swank spelar huvudrollen och svenska Charlotte Brändström regisserar

Av: Karolina Fjellborg

Publicerad:
”Away”
Foto: Netflix.
”Away”

TRAILER I september är det premiär på Netflix för rymddramat ”Away”, med tvåfaldigt Oscarsbelönade Hilary Swank i huvudrollen.
Nu finns en trailer.

”Away” beskrivs av Netflix som ”ett spännande och emotionellt drama som hyllar de otroliga framsteg som människor kan göra och de personliga uppoffringar de tvingas göra på vägen.”
När den amerikanska astronauten Emma Green (Hilary Swank) förbereder sig för att leda en internationell besättning på det första uppdraget till Mars, måste hon försona sig med beslutet att lämna både sin man (Josh Charles) och tonårsdotter (Talitha Bateman) när de behöver henne som mest. När besättningens resa ut i rymden intensifieras blir både gruppens personliga dynamik och effekterna av att vara borta från nära och kära alltmer komplexa.
Serien är skapad av Andrew Hinderaker och bland producenterna finns bland andra Jason Katims (”Friday night lights”, ”Parenthood”) och Matt Reeves (”Felicity”), och bland regissörerna svenska Charlotte Brändström, som tidigare har jobbat med serier som ”The outsider” och Netflix ”The witcher”.
Här är trailern:

”Away” har premiär på Netflix den 4 september.


Följ TV-Koll på Facebook för full koll på allt inom tv


Publicerad:

LÄS VIDARE