Sexscen med Ebba på nätet

1 av 3 | Foto: I ett klipp ur biofilmen ”Detaljer” har Ebbas och Jonas rollfigurer sex mot en diskbänk. Ebba Hultkvist är nu upprörd över att scenen kopplas ihop med porr.
TV

En sexscen med Ebba Hultkvist sprids som en löpeld på internet.

Med följer efterlysningar om nakenbilder på Ebba.

– Det är för jävligt, och de människorna är tragiska, säger Let’s dance-stjärnan till Aftonbladet.

Ebba Hultkvists medverkan i ”Let’s dance” och hennes nya heta stil har fått en tråkig bieffekt. På flera sexforum på internet sprids ett klipp från filmen ”Detaljer” där Ebba Hultkvist, 23, medverkar med bland andra Michael Nyqvist, Jonas Karlsson och Pernilla August.

Filmen som kom 2003 är gjord efter texter av Lars Norén.

I det klipp som nu sprids har Ebba Hultkvist och Jonas Karlsson sex mot en diskbänk. En scen som kan tas för en våldtäkt.

– Som jag kommer ihåg det skulle det vara svårt att tolka om det var en våldtäkt eller inte, säger Ebba som var 19 när filmen spelades in.

Blir upprörd

Hon blir mycket upprörd när Aftonbladet berättar om filmklippet och de sexforum där deltagarna beskriver vad de vill göra med henne efter att ha sett klippet, och uppmanar varandra till att lägga upp lättklädda bilder på henne.

– Det är verkligen tragiskt. Jag skulle gärna titta på det själv innan jag uttalar mig mer om det, men det är inga normala människor som gör något sådant här.

Aftonbladet berättade i början av januari om det allt mer utbredda porrfusket på internet, där kändisar hängs ut på fejkade nakenbilder, ibland grovt pornografiska. Ebba Hultkvist har även drabbats av detta.

– Borde man inte kunna anmäla de här människorna? Det är ju en kränkning mot mig som person, säger hon upprört.

”Vi får ta itu med det”

Hon överväger nu att ta till rättsliga åtgärder.

– Vi får ta itu med det där. Det är för jävligt och de är tragiska människor. Det är allt jag har att säga just nu.

Relaterade artiklar:

Inget stöd från TV4

”Let's dance” är en av TV 4:s största produktioner, men kanalen står maktlös mot de kränkningar Ebba Hultkvist utsätts för.

Läs mer:

Therese Hansson

ARTIKELN HANDLAR OM