Adrian Montin om sammanbrottet - kände sig utfryst

Av: Julija Sidner

Publicerad:

Känslosamt i kvällens avsnitt av ”Cirkus Magaluf”

1 av 4

Tårarna rann nedför hans kinder.

I tisdagens avsnitt av Cirkus Magaluf blir det känslosamt för Adrian Montin.

– Jag kände mig utfryst från den här gruppen, säger han.

Mitt bland alkohol, fest och sena nätter faller allt i hop. I kvällens avsnitt av ”Cirkus Magaluf” blir vistelsen i Magaluf för mycket för Adrian Montin som bryter ihop framför kamerorna.

– Ja men vad fan det var ju där i början, jag kände mig utanför. Alla som jobbar där sen innan liksom de har jobbat i två till tre år tillsammans, och har bott tillsammans i säsonger och liksom knutit vänskap i Sverige. Jag kände mig utfryst från den här gruppen.

Öppen med sina känslor

Adrian tror att det berodde mycket på att de andra som säsongsjobbade hade gått via den barskola som är ansluten till baren. Han själv upplevdes nog som att han gled in på ett bananskal.

– Jag tyckte att det var jobbigt, folk kunde lägga någon dryg kommentar, visst jag säger i från liksom, men tillslut blir det tråkigt, man blir ledsen. Och sen jävligt mycket alkohol på det, då kom det några tårar liksom.

Att gråta är inget Adrian har några problem med, han säger själv att han är väldigt öppen med sina känslor. Däremot möts han ofta av att människor stör sig på det.

– Det är många som kommer att störa sig på att man gråter och ge en en och annan ful-kommentar. Men ska du bära på allt det här, alltså det är ju erfarenheter du gör liksom, ska du gå och göra allt detta och sen inte visa känslor liksom så gräver du din egen grav liksom.

”Det tär ju på en”

Samma sak hände när han deltog i ”Paradise Hotel”, där alkohol och känslor blev en cocktail som rann över. Sammanbrottet i ”Cirkus Magaluf” var dock inte helt och hållet på grund av de andra deltagarna.

– Jag grät en gång i Mallis, sen grät jag nån gång när jag saknade alla boysen där hemma, mamma och pappa. Jag har varit mycket från familjen nu sen ”Paradise Hotel” och jag har missat många av mina syskonbarns födelsedagar och så. Det tär ju på en, det är inte alltid kul.

Adrian ser det lite som ett plus ett. Känslorna måste ut på något sätt.

– Du lägger en massa känslor på lock inombords och sen så får du en panikattack eller en stressattack liksom.

Publicerad:

LÄS VIDARE