Därför kom Danny Saucedo senare till inspelningarna

TV

”Jag vigde ett par”

Danny Saucedo är bakfull.

Han var på bröllop under lördagen och anslöt därför sist till resten av gänget.
– Det är "yolo", eller hur? Det är bara att köra, säger han.

Danny Saucedo anlände inte tillsammans med de andra deltagarna inför inspelningarna. Han fick hämtas upp på hotell inne i stan efter att Jill Johnson och Tommy Nilsson landat på Visby flygplats. Anledningen? Han har varit på bröllop under lördagen.
– Jag vigde ett par i går. Det är ett väldigt fint par som jag känner. Nära vänner, säger han.

Danny Saucedo är inte en behörig vigselförrättare, berättar han.

– Jag har inte licens men de har redan gift sig borgerligt så jag höll i ceremonin. Det är andra gången jag gör det. Det är svinkul. Ja ska söka om vigselrätt faktikt.

Är bakfull

Brölllopet fortsatte under kvällen och Danny Saucedo festade till det ordentligt.
– Jag är lite hes idag... Eller jag är jävligt bakis, det är jag faktiskt.

Han fortsätter:
– Vi gick aldrig och la oss. Men vad fan, det är som det är. Man får leva med det. Det är "yolo", eller hur? Det är bara att köra.

Ville lära känna Freddie

Under dagen ska Freddie Wadlings hyllningsavsnitt spelas in. Danny Saucedo tror att det kommer bli en känslosam kväll.
– Framför allt tror jag att den kommer att vara väldigt fin och hedrande. Att vi står här som vi gör nu och pratar om honom. Det är det här som är det fina och gör att han lever kvar. Med min uppfattning om hur saker och ting fungerar tror jag att han har det råbra och är jätteglad och kanske till och med är här närvarande.

Danny Saucedo hade sett fram emot att träffa Wadling.

– Inte för att dra någon skugga över någon annan men jag var mest sugen på att träffa honom. Jag visste ingenting om Freddie. Jag lyssnar inte på hans musik men eftersom att vi ska tolka varandras musik djupdök jag ner i hans material och såg ett väldigt djup, ett väldigt ljus och ett väldigt mörker. Jag ville verkligen ta reda på vem han var för jag tyckte att jag kunde känna igen mig i vissa ställen, säger han.

ARTIKELN HANDLAR OM