Fullt party med nya kärleken

Av: Johanna Schreiber

Publicerad:
Uppdaterad:

Bästa polarna på plats när Amanda firade sin ”Idol”-seger i hotellsviten

1 av 14 | Foto: MAGNUS SANDBERG
Tårarna flödade på den sista idolen. Sedan vandrade Amanda Fondell ut på scenen, framför tv-kamerorna för att framföra årets vinnarlåt. Eftertexterna började rulla, men festen hade precis börjat.

Produktionsteamet festade på Café Opera.

Idolerna fick ordna egen fest på hotellet.

– Jag är så trött, men så glad, säger Amanda Fondell lyckligt.

Amanda Fondells svit var kärnan i finalfesten. Tillsammans med kompisarna från Linderöd och nya kärleken Joel Strömgren sprang hon mellan sviten och hotellbaren där den inofficiella efterfesten för idolerna och deras vänner och familjer hölls.

– Jag är så trött, men så glad. Jag vet inte ens vad klockan är, suckade Amanda Fondell när hon återigen var på väg ner baren strax innan klockan två inatt.

Men strax därpå blev de gäster som inte fyllt 18 år ombedda av vakterna att lämna lokalen. Det berörde dock inte Robin Stjernberg, som trots andraplatsen tidigare under kvällen hade förkunnade att han skulle ”party like a rock star” och bjöd in sin pappa att ta en glädjeshot tillsammans med honom och vännerna.

Trots att Amanda Fondell och de flesta av hennes vänner fick fortsätta festen på egen hand var hon lika avslappnat lycklig som tidigare under kvällen.

Avslappnad

Även Molly Pettersson Hammar, som tidigare uttryckt sin ilska mot att årets idolfinal inte skulle följas av en ”riktig” efterfest blev nöjd till slut.

– Ja, när vi inte får stanna i baren längre kommer vi att hänga i sviterna.

Den vuxna delen av ”Idol”-produktionen hamnade i programledaren Pär Lernströms loge. Där drack de öl och pratade ”Idol”-minnen.

– Det är väldigt nostalgiskt i kväll, säger en i produktionen.

Sista natten

När skumpan var uppdrucken, sammanstrålade festdeltagarna med Martin Björk och Jakob Öqvist på Café Opera för en sista ”Idol”-natt tillsammans.

Då kom även gamla ”Idol”-deltagare som Roshana Hoss och Maikel Yûksel.

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN