Stjärnan sågar laget – efter räknemissen i ”Mästarnas mästare”

TV

De har krossat motståndet i ”Mästarnas mästare”.

Men i söndagens avsnitt gick det sämre för friidrottslaget som inte fick samarbetet att fungera.

– Alla försökte lösa saker på egen hand, och det var inget bra, säger Malin Ewerlöf Krepp.

Friidrottslaget med Malin Ewerlöf, Mattias Sunneborn och Erica Johansson gick fram som en ångvält i förra veckans avsnitt och vann allt. Men i söndagens ”Mästarnas mästare” får de sig besegrade av skridskolaget två gånger om.

Malin Ewerlöf imponerade i klassikern ”gripkraft” och var den som lyckades hänga kvar längst av deltagarna.

– Jag visste ju att jag hade gjort bra i från mig förra gången jag var med. Det är en sån gren att är man så pass stark i armarna och inte väger allt för mycket så är det en fördel. Jag trodde jag skulle ha rätt bra chanser, säger hon.

Trots Ewerlöfs prestation blev det bara en andraplats för hennes lag då skridskolaget sammanlagt hängde längst.

1 av 3 | Foto: SVT
Erica Johansson och Malin Ewerlöf Krepp fick inte samarbetet att fungera i ”Mästarnas mästare”.

När det var dags för tävlingen ”minnesruinen” där deltagarna ska memorera olika uppgifter blev de återigen tvåa. Då laget skulle lösa en räkneuppgift gick det mesta fel.

”Kände mig totalt värdelöst”

– Jag kände bara att mitt räknehuvud var totalt kasst. Det var stress, varmt, och siffrorna bara flöt ihop. Jag kände mig totalt värdelöst. Det är ingen skön känsla när det kommer in stress i systemet, säger Malin Ewerlöf.

I programmet berättar hon att samarbetet med Erica Johansson inte fungerade något vidare.

– Vi känner varandra så väl att det är inga problem i efterhand. Men det blev att jag tog på mig en för stor uppgift och sen kom hon och skulle hjälpa till. Jag var så pass stressad och frustrerad att det gick så kasst att ingen av oss visste vad den andra höll på med. Det blev inget bra samarbete, säger Malin Ewerlöf.

– Det var inte otrevligt, men det var inte heller så bra lagarbete. Där kom väl individualisterna in. Alla försökte lösa saker på egen hand, och det var inget bra.

Efter två program toppar trots allt Friidrottslaget sin grupp. Och Malin Ewerlöf Krepp är noga med att påpeka att stämningen i laget var god.

Nöjesbladet har sökt Erica Johansson.

”Mästarnas mästare” sänds på SVT, söndagar klockan 20:00.

De har vunnit Mästarnas Mästare 00:34
ARTIKELN HANDLAR OM