Martin Melins exfru söker kärleken i tv

Ställer upp i Ensam mamma söker: Det var en komplott

Se alla årets mammor i bildspelet

Martin Melins första ­hustru vill hitta kärleken i ”Ensam mamma söker”.

Och det var kändispolisens andra fru, Camilla Läckberg, som anmälde henne till programmet.

– Det var en komplott av henne och min dotter, säger Christina Melin.

I dag släpper TV3 namnen på de sex ensamstående kvinnor som tävlar om en plats i dejtingserien ”Ensam mamma söker”.

En av de kärlekstörstande deltagarna är Christina ­Melin, 36, - tidigare gift med forne ”Robinson”-vinnaren och polisen Martin Melin, 47.

Fick draghjälp

Efter deras skilsmässa 2007 gifte Martin Melin om sig med deckardrottningen Camilla Läckberg, 39. Trots att även det äktenskapet gick i kras är de tre nära vänner och umgås ofta.

– Det var faktiskt Camilla och min dotter som anmälde mig. De tyckte att jag behövde draghjälp ur singellivet. Det var en komplott av dem efter att vi hade skojat om det ett tag, säger Christina ­ Melin.

Hon har träffat andra efter skilsmässan från Martin ­Melin men inte inlett något seriöst förhållande. Nu ­hoppas hon bli en av de tre som går vidare till programmet, som spelas in i sommar.

– Nu får ödet bestämma. Jag känner att både jag och mina barn är redo att släppa in någon ny i våra liv. Jag går in i det här med öppna ögon och om jag kommer med i programmet hoppas jag på en spännande sommar. ­Hittar jag kärleken är det ­bara en bonus, säger hon.

”En enda stor familj”

Och även om valet självklart är hennes eget har ­exmaken varit tydlig med ­sina önskemål.

– Martin har sagt att han gärna vill att det blir en AIK:are. Men jag är säker på att han nöjer sig med en snäll och trevlig kille som ­gillar att spela fotboll. Det är viktigt att han funkar både med Martin och med Camilla. Tillsammans med alla barn är vi en ­enda stor ­familj, säger Christina Melin.

Fotnot: Nu går det att söka på TV3:s hemsida.

Publisert: