Måns vill inte heller grillas

Av: Klas Granström

Publicerad:
Uppdaterad:

Programledaren: Det finns tacksammare gäster än han

Måns Zelmerlöw är den senaste i raden av kändisar som flyr "Grillad". Anledningen är enligt hans talesperson att varken Lennie Norman eller Claes Malmberg längre finns kvar i tv-programmet.
Foto: Henric Lindsten
Måns Zelmerlöw är den senaste i raden av kändisar som flyr "Grillad". Anledningen är enligt hans talesperson att varken Lennie Norman eller Claes Malmberg längre finns kvar i tv-programmet.

Stormen kring ”Grillad” i SVT verkar inte mojna – nio dagar före inspelning hoppar även Måns Zelmerlöw av.

– Folk har blivit skraja. Och har man så mycket man vill grilla Måns med? Det finns tacksammare gäster, säger programledaren Thomas Järvheden.

Järvheden.

Sent i går eftermiddag når Nöjesbladet komikern och programledaren Thomas Järvheden med avslöjandet att även Måns Zelmerlöw, 22, hoppat av programmet.

– Jaså, det hade jag ingen aning om. Jag har inte varit i kontakt med redaktionen på några dagar, säger Järvheden.

Tidigare på dagen hade Måns presskontakt Helene Wigren, bekräftat för Nöjesbladet att Zelmerlöw hoppar av. Men Måns själv fick Nöjesbladet aldrig kontakt med.

– Det var ett annat program när vi tackade ja. Då var Lennie Norman och Claes Malmberg med, förklarar Helene Wigren.

Vad är anledningen?

– Att det är inte är samma program bara, det är inga konstigheter med det här, säger Wigren.

Men vad är det i programmet som har förändrats för att Lennie och Claes är borta, det är ju i grunden samma program ändå?

– Att det vore kul att göra det med Claes och Lennie helt enkelt, det är karaktärerna Claes och Lenny som skulle varit roliga, menar Wigren.

Thomas Järvheden har tvingats bli van vid att kändis efter kändis hoppar av satsningen.

”De fattar inte”

Det började med E-Type. Sen försvann Carl Jan Granqvist – däremellan var det komikerna Lennie Norman och Claes Malmberg som lämnade programmet mitt under inspelningarna. Måns Zelmerlöw skulle ha varit gäst den 31 mars – om bara 8 dagar.

Järvheden är vare sig orolig över avhoppet eller imponerad över Zelmerlöws förklaring.

Han tror att de som hoppat av inte känt till vad de tackat ja till.

– När de sen sett ett avsnitt så blir de rädda. Måns svar till er är lika klent som Claes Malmbergs förklaring. De har inte fattat vad en ”roast” är, det är inte alla som har den självdistansen att de kan sitta där heller, säger Järvheden.

Publicerad: