Netflix

Första titten på Netflix ”Vikings: Valhalla”

”Vikings”-spinoffen har premiär i februari

Av: 

Karolina Fjellborg

”Vikings: Valhalla”.
”Vikings: Valhalla”.

TV

TRAILER Den 25 februari är det premiär för Netflix ”Vikings”-spinoff ”Vikings: Valhalla”. Och nu har vi en första titt.

Michael Hirsts historiska actiondrama ”Vikings”, som rullade i sex säsonger 2013–2020 med bland andra Travis Fimmel, Katheryn Winnick och Gustaf Skarsgård som stjärnor, har ynglat av sig.

Den 25 februari är det premiär för Netflix spinoffserie ”Vikings: Valhalla”, som utspelar sig drygt 100 år senare, i slutet av vikingatiden. Hirst själv är producent, och showrunner är Jeb Stuart. På rollistan finns svenskarna Frida Gustavsson och Joakim Nätterqvist, och så här beskriver Netflix handlingen:

”Vikings: Valhalla” utspelar sig för över tusen år sedan i början på 1000-talet och beskriver de legendariska äventyren hos några av de mest kända vikingarna som någonsin har levt – den legendariske upptäcktsresanden Leif Eriksson (Sam Corlett), hans eldiga och egensinniga syster Freydís Eiríksdóttir (Frida Gustavsson) och den ambitiöse nordiske prinsen Harald Sigurdsson (Leo Suter). När spänningarna mellan vikingarna och de engelska kungligheterna når en blodig brytpunkt, samtidigt som vikingarna själva bråkar över sina motstridiga kristna och hedniska övertygelser, börjar dessa tre vikingar en storslagen resa som tar dem över hav och genom slagfält – från Kattegatt till England och bortom – när de kämpar för överlevnad och ära.

Här är den första teasern:

Originalserien ”Vikings” finns att streama på Netflix, HBO Max, Viaplay och C More.


Följ TV-Koll på Facebook för full koll på allt inom tv

ANNONS

Just nu upp till 70% rabatt! Flyttrea på mode, inredning, skönhet och barnkläder.

Extern länk från Åhléns

Shoppa här!


Publisert:

LÄS VIDARE

30 heta serier att streama i år

ÄMNEN I ARTIKELN

Netflix

Tv-serier

Streaming

Gustaf Skarsgård

Joakim Nätterqvist