MTV-stjärna hittad död i sin bil

TV

Shain Gandee, 21, slog igenom i tv-serien ”Buckwild”

1 av 3 | Foto: Här hittades bilen med Shain Gandee, hans farbror David Gandee och en till man.

Han var en av stjärnorna i den vilda realityserien ”Buckwild”.

Nu har 21-årige Shain Gandee hittats död.

– Han hade en magnetisk personlighet, säger MTV i ett uttalande.

På måndagsmorgonen hittades Gandee död i sin bil tillsammans med sin farbror David och en till man. De satt fast i ett träsk i Sissonville, West Virginia.

31 timmar tidigare hade han och farbrodern anmälts försvunna. De såg senast på Larry's Bar och skulle enligt vittnen ut och köra med sin fyrhjulsdrivna bil.

Enligt TMZ misstänker utredarna att männen dött av kolmonoxidförgiftning när avgasröret fyllts av lera i träsket.

Gandee blev känd som en av nio deltagare i ”Buckwild”, en realityserie om ungdomar i Sissonville och Charleston, West Virginia. Så sent som i februari fick de klartecken för en ny säsong.

– Vi är chockade och ledsna över de här fruktansvärda nyheterna om Shain Gandee och de andra som var inblandade i den här tragiska händelsen. Vi väntar på mer information, men just nu bryr vi oss mest om familjen Gandee och deras vänner. Våra tankar och böner går till dem. Shain hade en magnetisk personlighet, med en livsglädje och passion som rörde alla han mötte och vi kommer att sakna honom djupt, säger MTV i ett uttalande.

Enligt TMZ kräver Charlestons borgmästare nu att MTV lägger ned hela serien.

– Av de få deltagarna i serien har redan två av dem rättsliga problem och nu har en dött. Programmet förstärker bara negativa stereotyper som redan existerar om Kanawha Valley. Jag hoppas att seriens liv blir kort, säger Danny Jones.