Nicholas Brendon

Tv-stjärnan slog sönder hotellrum

Av: 

Björn Berglund

TV

”Buffy”-skådisen Nicholas Brandon i trubbel igen

Skådespelaren Nicholas Brendon har hamnat i klameri med rättvisan.

Efter en stökig hotellvistelse i Florida blev han gripen av polis, misstänkt för både skadegöresle och stöld, skriver TMZ.

Efter att ha gästat ett seriekonvent i Fort Lauderdale i Florida drack Nicholas Brendon sig stupfull och på fyllan ska den 43-årige skådespelaren ha slagit sönder sitt hotellrum, skriver TMZ. Den vilda natten slutade med att Brendon somnade på en hotellanstälds kontor.

Enligt TMZ orsakade Brendon skador på sitt hotellrum för 450 dollar och han misstänks dessutom för stöld då han vägrat betala sin room service-nota på 380 dollar.

Några timmar före incidenten vädrade Brendon sitt missnöje med konventet på Twitter.

”Sjukdom som få förstår”

”Jag sitter fast i Fortt Lauderdale utan traktamente. Utan hotell. Ingen skjuts till flygplatsen”, skrev han.
Det är inte första gången som Nicholas Brendon hamnar i trubbel i samband med ett konvent. I oktober blev han tagen av polis efter en liknande incident i Idaho och lovade då att lägga in sig på behandlingshem för sin alkoholism.

– Nicholas kämpar tyvärr med en sjukdom som många av oss inte förstår. Vi arbetar med honom för att förbättra situationen, skriver en talesperson för Brendon i ett uttalande efter händelsen i Florida.

Nicholas Brendon är mest känd från tv-serien ”Buffy vampyrdödaren” där han spelade Xander Harris, en av de större rollerna i serien.

ANNONS EXTERN LÄNK

REA hos Åhléns – upp till 50 % på kläder och inredning!

Åhlens

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Nicholas Brendon

Buffy och vampyrerna

USA