De hyr in strippor till party

De nya svenska Hollywoodfruarna älskar tequila, leopardmönstrat – och unga män

När de nya Hollywoodfruarna ska festa hyr de manliga strippor.

– Vi älskar att busa och ha kul, ibland lite för kul, säger vännerna Päivi Hacker och Lena Jolton i Svenska Hollywoodfruar som har premiär i kväll på TV 3.

De älskar tequila, leopardmönstrat och vältränade unga män. I den andra säsongen av succéprogrammet Svenska Hollywoodfruar får Maria Montazami sällskap av nya glamourdamerna Suzanne Saperstein, Päivi Hacker och Lena Jolton.

Anna Anka är ett passerat kapitel. Nu höjer vi temperaturen med galenskaper, glädje och glamour, säger Lena Jolton.

Lena Jolton, 54, och Päivi Hacker, 51, bor ett stenkast ifrån varandra i Beverly Hills. De träffades för femton år sedan och har sedan dess varitoskiljaktiga.

– Det var kärlek vid första ögonkastet. Vi älskar att busa och ha kul ihop, ibland lite för kul. Vi anser båda att livet är ett spännande äventyr där den som har roligast vinner, säger Päivi Hacker.

Barbie-fest

I kvällens premiäravsnitt visar vännerna prov på sin äventyrslusta. Päivi och Lena behöver bartenders till sin Barbie-fest och bjuder hem manliga modeller som uppmanas strippa.

– Vi ville ha snygga killar som kunde hjälpa till att servera drinkar och ta hand om oss. Vi behöver alla lite ögongodis, säger Päivi Hacker, som är gift med affärsmannen Barry Hacker.

”En sjukdom”

Bästa kompisen Lena Jolton är däremot singel och på ständig jakt efter den rätte. När hon inte dejtar Mick Jagger eller Matthew McConaughey hänger hon sig åt sin passion för leopardmönstrat.

– Min garderob ser ut som ett zoo, men jag har inga planer på att sluta. Det är som en sjukdom, säger Lena Jolton.

Maria Montazami välkomnar de nya Hollywoodfruarna med öppna armar. Enligt veteranen är nykomlingarna både roligare och trevligare än sina föregångare.

”Vi kan bli vänner”

– Jag har aldrig träffat Anna Anka eller Agnes-Nicole Winter, men de nya fruarna har jag hunnit träffa flera gånger. Det känns som att vi skulle kunna bli vänner, säger hon.

”Svenska Hollywoodfruar” TV 3

I kväll, 21.00

Lev som Anna Anka
Publisert: