Gynning: Jag blev besviken

TV

Stjärnan om Idolfinalen: Vi kom upp som två idioter

Foto: kortkort inhopp Carolina Gynnings och Carina Bergs återkomst till ”Idol” blev betydligt kortare än de räknat med. ”Det blev bara mindre och mindre att göra”, säger Carolina Gynning, som var djupt besviken efteråt.

Carolina Gynning är missnöjd med hur TV4 behandlade henne och Carina Berg i ”Idol”-finalen.

– Vi kom bara upp som två idioter, säger hon till radiokanalen The Voice.

När programledarna för ”Idols” auditionturné, Carolina Gynning och Carina Berg, fick förfrågan om att vara med även i ”Idol”-finalen var planerna storslagna. Men slutresultatet blev att de två endast räckte över ett kuvert.

I går berättade Carolina Gynning, 29, i radioprogrammet ”Vakna med The Voice” om sitt missnöje över TV4.

– Jag blev väldigt besviken. De sa att vi skulle få leda hela galan. Det skulle bli så kul, pampigt och fint, säger hon.

Enligt Carolina skulle de två tjejerna ha lett showen tillsammans med programledaren Peter Jihde.

Skämtet ströks bort

– Det blev bara mindre, mindre och mindre att göra. Jag och Carina Berg hade kommit på ett skämt som vi skulle göra i slutet. Precis innan vi skulle gå upp på scenen sa producenten Per Blomquist ”Nej, tjejer, vi får nog klippa bort det för vi har ont om tid”. Vi kom bara upp som två idioter, säger hon.

”Idols” producent Per Blomquist förstår Carolinas känslor men menar att problemet ligger hos henne:

– Jag vill inte gå i polemik med Carolina, hon är underbar. Men har man inte tid att repetera inför ett fullsatt Globen så går det inte att vara programledare.