TV

Babsan till attack mot transorna

Av: 

Viktor Johansson

TV

”De är patetiska”

Bråk "Divor" kaallar Lars-Åke "Babsan" Wilhelmsson de andra transorna som uppträdde på allsången. Martin "Miss Inga" Johansson slår tillbaka mot anklagelserna.
Bråk "Divor" kaallar Lars-Åke "Babsan" Wilhelmsson de andra transorna som uppträdde på allsången. Martin "Miss Inga" Johansson slår tillbaka mot anklagelserna.

Framför tv-kamerorna var stämningen på topp.

Men backstage var tongångarna annorlunda.

– De är patetiska och saknar självdistans, säger Lars-Åke ”Babsan” Wilhelmsson om de andra transorna.

Martin Johansson.

Med Pride-tema på veckans ”Allsång på Skansen” bjöd SVT in drag queens för att hjälpa till i publikhavet under allsången.

”Riktiga divor”

Efter programmet gick Lars Åke Wilhelmsson – som har dykt upp som ”Babsan” under varje avsnitt av säsongens ”Allsång på Skansen” – till attack mot transorna.

– Vissa av dem är riktiga divor. De har med sig ett helt team med stylister och frisörer och försöker vara Hollywoodstjärnor med egna loger. Jag sminkar mig själv på fem minuter och städar till och med själv.

Martin Johansson som medverkade som ”Miss Inga” tar inte lätt på anklagelserna.

”Bitchig”

– Jag har jobbat som modell sedan jag var 16 år, jag är van att ha med mig en stylist på jobb. Lars-Åke har varit drag queen i 50 år, han är van att jobba på ett annat sätt där man uppträder på snuskiga klubbar och sminkar sig själv på fem minuter. ”Babsan” är en liten bitchig druga, men jag har inget emot honom som person, säger Martin Johansson.

ANNONS EXTERN LÄNK

Upptäck höstens nyheter från Carin Wester – handla hos Åhléns här

Åhléns

Publisert: