Puma Swede: Jag stoppades av TV4

Av: Joni Nykänen

Publicerad:
Uppdaterad:

Porrstjärnan: Antagligen för att jag har sex som yrke

1 av 4 | Foto: Puma Swede fick inte vara med i ”Fångarna på fortet”. ”Min gissning är för att jag har sex som yrke”, säger hon till Nöjesbladet.

Porrstjärnan Puma Swede fick frågan att medverka i ”Fångarna på fortet”.

Hon tackade ja – men fick plötsligt nobben av TV4.

– Min gissning är att det här handlar om en person som ställer sig tvekande till att jag har sex som yrke, säger Puma Swede till Nöjesbladet.

Den svenska porrstjärnan Puma Swede, 37, fick en förfrågan från en castingperson på TV4 om medverkan i en kommande säsong av "Fångarna på fortet”.

Gladeligen tackade hon ja.

– Skitkul tyckte jag eftersom jag hade sett programmet när jag var yngre. Upplyste dock personen att det nog inte skulle vara det lättaste att få dem att gå med på att inkludera mig i ett team, skriver Puma Swede i ett mejl till Nöjesbladet.

”Svårare än de trott”

Hon tror nu att hennes farhågor besannats.

– Visade sig att jag hade rätt eftersom jag idag fick ett sms som bekräftade att det var svårare än personen trott och det blev ett nej, fortsätter Puma Swede.

Hennes misstanke är att hon inte får vara med eftersom någon i kedjan av människor kopplade till "Fångarna på fortet" ställer sig tvekande till att hon har sex som yrke.

– Frågan är, har inte denna person sex? Är väl det mest normala som finns, skriver Puma Swede.

Clara Ytterborn, exekutiv producent för programmet, menar att många kända personer får ett nej efter en första intresseförfrågan.

– Det här är ett jättearbete med så många parametrar. Det går ut en jäkla massa frågor och folk ska kunna. Man vill sätta ihop de optimala lagen och det ska finnas en tydlig matchning. Så det här är inget annat än ett av de största castingpusslen som finns, säger Ytterborn.

Vad tycker du om Puma Swedes misstanke att hon inte får medverka på grund av yrket som porrskådis?

– Jag kan bara säga att det är ett enormt pussel att få ihop en "Fångarna på fortet"-cast. Det finns inget annat i botten av det här, säger Ytterborn.

”Vänta bara tills de ser avsnittet”

Puma Swede hyllar TV3 och Hollywoodfrun Åsa Vesterlund som har gjort det möjligt för henne att vara med i den kommande säsongen av ”Svenska Hollywoodfruar"

– Kul att det finns öppensinnade människor som hon och en kanal som faktiskt vågar låta mig medverka, skriver hon.

Puma Swede tror inte att hon är påtänkt som en ordinarie i ”Svenska Hollywoodfruar". Ännu.

– Men vänta bara tills de ser avsnittet så kanske de ändrar sig. Det var superkul att medverka och Åsa visade sig vara vildare än vad jag anade, fortsätter hon.

LÄS MER:
Aftonbladet möter Puma Swede: Jag går inte till jobbet för njutnings skull

Publicerad: