Vänner – men bara i tv-serien

Stjärnorna från ”Sex and the city” tål inte varandra

Foto: AP
KNAPPAST KOMPISAR I tv är de bästa vänner. Men verkligheten är en annan sak. Där kan de fyra knappt umgås ens när de ska göra PR för sin serie, som de bland annat vunnit flera priser för. På bilden får Kristin Davis, Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall och Cynthia Nixon ta emot varsin Golden Globe.
TV

HOLLYWOOD

De spelar bästa kompisar i ”Sex and the city”.

Men när tv-kamerorna stängts av försvinner kamratskapet.

Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Cynthia Nixon och Kristin Davis tål inte varandra.

– När de sätter sig för att filma en scen på ett kafe eller i en bar tittar de knappt åt varandra. De går bara någonstans tillsammans om de ska göra pr för tv-serien. De pratar knappt med varandra, säger en källa i New York Daily News.

Stjärnan tjänar 33 miljoner kronor

Flera personer uppger att huvudrollsinnehavaren Sarah Jessica Parker är roten till problemen.

Hon tjänar 33 miljoner kronor per år i serien – mer än dubbelt så mycket som de andra.

Parker är numera en av producenterna för serien.

Men uppgiftslämnare hävdar att hon ändå känner sig hotad av den popularitet som omger Cattralls rollfigur, den frigjorda Samantha.

– Sarah är svartsjuk över att Kim blivit så känd, säger de.

Andra uppger att framgången stigit Cattrall åt huvudet. Nyligen försökte skådespelerskan ge ut en bok om sex, men drog tillbaka projektet när hon inte fick visa vilka nakenbilder hon ville.

Kristin Davis verkar inte ligga mycket bättre till hos sina medspelare.

När tidningen Mademoiselle hyllade henne med en fest i Hamptons, New York, förra helgen, var ingen av de andra tjejerna på plats.

Cynthia Nixon, som kallas kvartettens fredsmäklare, kunde enligt hennes presstalesperson inte delta på grund av en fotografering.

Parker var lika upptagen.

– Sarah tyckte det var synd att hon inte kunde komma, men hon hade lovat att ställa upp på en välgörenhetsgala, säger hennes talesperson Ina Treciokas.

Splittringen förnekas

Och hon förnekar sprickan mellan skådespelerskorna.

– Sarah umgås med de andra tjejerna när hon har tid. De lever alla hektiska liv. Cynthia Nixon har barn, Kim och Sarah är gifta. De jobbar alla hårt, säger Treciokas.

Magnus Sundholm

ARTIKELN HANDLAR OM