”Harem”- deltagare misstänkt för kvinnomisshandel

Greps av polisen efter bråk i Sälen

TV

I dokusåpan "Harem" charmade han singeltjejer.

Nu misstänks mannen för misshandel - av två unga kvinnor.

- Hon var helt blåslagen i ansiktet dagen efter, berättar ett vittne.

Foto: tv 3
tre anmälningar "Harem" - stjärnan har, enligt uppgifter till Aftonbladet, minst tre anmälningar mot sig efter natten i Sälen. Han vill inte kommentera händelsen.

Händelsen inträffade på ett mycket populärt dansställe i Sälen, natten till fredagen den 26 april. Mannen, som i höstas deltog i TV 3:s dokusåpa "Harem", festade i sällskap med bland annat två yngre kvinnor.

Strax efter klockan 00.30 gick något snett.

- Han stod och tjafsade med den ena tjejen när den andra gick emellan. Då slog han undan henne med ett rakt slag i bröstkorgen. Därefter fick den andra tjejen ett hårt knytnävsslag rakt över vänstra ögat. Hon hade en rejäl blåklocka dagen efter, säger ett vittne till Aftonbladet.

Hanns ifatt av tre vakter

Mannen sparkade på ytterligare en person - och flydde sedan springandes därifrån. Han lyckades ta sig ut ur lokalen och hoppade snabbt in i en taxibil utanför dansstället. Men tre vakter hann ifatt honom.

- De slet ut honom ur taxin och då blev han helt besinningslös. Han bara sparkade och skrek och bet dessutom en av vakterna i vaden, säger vittnet.

Samtidigt ingrep en polispatrull, för kvällen utskickad av Falunpolisen, som tvingade ner mannen på marken.

Men enligt vittnen fortsatte han sitt vilda motstånd.

- Han var så jäkla våldsam att de tog ner honom på asfalten och satte handfängsel på honom. När han väl satt i polisbilen så spydde han och började spotta inne i bilen och på poliserna.

Förundersökning är inledd

Polisen i Sälen har inlett en förundersökning, men hade under onsdagen ingen möjlighet att kommentera gripandet.

Men enligt uppgifter till Aftonbladet har nu mannen minst tre polisanmälningar mot sig. Dels för misshandeln av personerna inne på dansstället, samt en anmälan för våld mot tjänsteman.

Den misstänkte "Harem"-deltagaren har valt att inte kommentera det inträffade.

- Jag vill hålla det där för mig själv, säger han.

Björn Solfors