”Rachel” får en ”Emma”

Alla hamnar på sjukhus i säsongs-
avslutningen av ”Vänner”

TV

Tv-serien "Vänner" slutar denna säsong på samma sätt som den alltid varit - med missförstånd och invecklingar. Men en sak är sig inte lik, "Rachel" blir nämligen mamma i det sista avsnittet. Här kan du läsa om hur det går med allt och alla i det sista avsnittet.

Foto: warner/kanal 5
"Ross" assisterar "Rachel" när hon ska föda.

I veckan sändes sista avsnittet av komediserien "Vänner" i USA. Säsongen avslutades på sjukhuset. Inte för att någon var sjuk eller råkat ut för en olycka utan för att "Rachel" skulle föda sitt och "Ross" barn. Det blev en flicka, som fick namnet "Emma".

- Hon ser så verklig ut, utbrast "Joey" föga förvånande då han för första gången fick se "Emma", skriver People Magazine.

Inspirerade vänner

"Monica" och maken "Chandler" blev så inspirerade av barnafödandet att de genast satte i gång med att försöka åstadkomma något liknande. Det hela ägde rum i en skrubb på sjukhuset samtidigt som "Phoebe" gav sig på en patient för samma ändamål.

Enda anledningen till att Ross hade ringen var att

hans Mamma tjatade p? honom att ge hans mormors f?rlovningsring till

Rachel. Ross tog d? emot ringen f?r att f? henne att sluta tjata.

Missförstånd

"Ross" hade tagit emot sin mormors förlovningsring av sin mor för att ge den till "Rachel" enbart på grund av att mamman tjatade så. Men i stället för att "Ross" gav den råkade den alltid like klantige "Joey" ta upp den när "Rachel" såg på. Den nyblivna modern trodde förstås att "Joey" var den som skulle fria. Ja, du märker själv, säsongen slutar på samma sätt som den alltid varit - med en hel del missförstånd och kaos.

Karin Schmidt