– Det var rena porrshowen

Dokustjärnorna chockade turister på Magaluf med fejkade grova sexscener

Foto: PRIVAT
Gästerna på nattklubben Casablanca i Magaluf, populärt bland skandinaver, blev överraskade och chockade när de svenska dokusåpastjärnorna gav dem en avancerad sexshow. Oralsexscener framfördes med hjälp av en massageapparat. Kvinnan och mannen var inbjudna som gästbartenders.
TV

Dokusåpastjärnorna chockade publiken med sin porrshow.

Utrustade med sexleksaker framförde paret avancerade samlagsscener på dansgolvet.

– Vad ska jag säga. Det blev vilt och allt spårade ut, säger en av kändisarna.

HÅNGLADE MED GÄSTERNA Den 24-årige mannen lät kläderna falla - sedan fick kvinnliga gäster känna på hans kropp.

Tv-stjärnorna var inbjudna som gästbartenders på Magaluf för två veckor sedan. På Casablanca fungerade de som dragplåster för att locka publik till den populära nattklubben. Arrangören betalade i form av resa, logi och med den sprit som kändisarna fick dricka obegränsat av varje kväll.

”Grov sexshow”

Men paret serverade och drack inte bara sprit. Under nätterna framförde de också utmanande sexshower på dansgolvet. De poserade intimt med varandra och hånglade med andra kroggäster. Under en av kvällarna spårade showen ur totalt. Gästerna blev både överraskade och chockade över vad de plötsligt fick se:

– De började med en avancerad och grov sex-show, berättar ett ögonvittne.

Massageapparater

Paret poserade med massageapparater i munnen, framförde samlags- och oralsexscener med varandra och kysste delar av publiken. Den manlige stjärnan lät också kläderna falla innan de kvinnliga gästerna fick känna på hans kropp.

– Det var rena porrshowen. Jag har aldrig sett något liknande och jag har ändå varit ute på en hel del resor, säger en av kroggästerna.

Vid ett tillfälle hölls en auktion där den kvinnliga kändisen bjöds ut till den man som ville betala mest för henne.

– Det stämmer. Vi kallade det för en ”pimp-tävling” där jag fungerade som hallick, säger den manlige stjärnan.

Dokusåpastjärnorna, en 23-årig kvinna och en 24-årig man, är kända från TV 3 och Kanal 5. De förnekar inte sin utmanande show:

– Vi ville ha uppmärksamhet. Men vi gjorde andra saker också. Vi kastade vatten på varandra och uppträdde i både militär- och badkläder. Det var ju mitt jobb att få igång publiken, säger kvinnan.

Vild stämning

Nattklubben Casablanca är ett av de skandinaviska turisternas favoritställe på Magaluf. Under sommaren har andra gästartister som Tess i La Cream, Lilleman och Basic Element uppträtt på krogen. Den 24-åriga mannen berättar att stämningen var vild och att de mest gjorde allt på skoj.

Hur långt tycker du man kan gå?

– Vad ska jag säga. Där spriten går in går vettet ur. Idag kanske jag inte skulle göra samma sak.

Daniel Nyhlén