Jovan leder SVT:s nya musik- program

”Pop in” blir höstens nya musiksatsning

1 av 2 | Foto: STEFAN JERREVÅNG
Jovan Radomir.
TV

”Pop in”.

Så heter SVT:s nya musiksatsning i höst, där programledaren Jovan Radomir pratar allvar med stjärnor som Eminem, Robyn och Sahlene.

Aftonbladet kan i dag avslöja det nya musikprogrammet som framför allt vänder sig till ungdomar med artistdrömmar.

– Vi pratar självklart musik med stjärnorna, men också om artisteriets fram- och baksidor, olika fällor man kan hamna i. De får berätta saker som de har gjort, men som de kanske inte är så stolta över, säger Jovan Radomir.

Träffar Eminem

I det första programmet, som sänds i SVT 1 den 19 augusti, får tittarna möta superstjärnan Eminem som talar ut om papparollen. Hur det är att uppfostra en sexårig dotter och samtidigt vara tonårsföräldrarnas stora mardröm i USA.

– Man hör på honom att det är otrolig kärlek till dottern. Han är en ball person, men samtidigt väldigt ödmjuk och trevlig, säger programledaren om mötet med Eminem.

Bekant ansikte

Känns Jovan Radomirs ansikte bekant? Inte alls särskilt konstigt i sådana fall. De senaste fem åren har han arbetat som programpresentatör i SVT och även varit reporter i Voxpop. I ”Pop in” leder han för första gången ett eget program.

– Jag blev jätteglad när de frågade, jag gillar verkligen att göra artistintervjuer. Men jag tänker inte sluta som presentatör för jag trivs jättebra med det också, säger Jovan Radomir.

Förutom Eminem träffar ”Pop in” Sahlene och Robyn. Den fjärde artisten är ännu inte klar.

Anna Hansson