Lantz har mage att visa sig igen

- Jag får gäster som jag har längtat efter

TV

Annika Lantz får förstärkning i rutan.

I kväll drar åtta nya avsnitt av "I afton Lantz" igång - denna gång med en nio kilo tyngre Lantz och en sparkande bebis som sidekick.

Foto: ANDRÉ DE LOISTED
DUBBLA PROGRAMLEDARE En av nyheterna i höstens omgång av "I afton Lantz" är serien "Vita valstugan" som är en parodi på "Vita huset". - Vi försökte få Rob Lowe, men han tyckte lönen var för låg, säger Annika.

Annika Lantz kommer rullande på en sparkcykel med magen i vädret. Nedkomsten är beräknad till november.

Men det är ingen rast eller ro för gravida Lantz när en ny omgång av "I afton Lantz" sätter igång i kväll. Med nya gäster, både utländska och svenska, i åtta nya avsnitt.

- Gäster som jag längtat efter länge kommer, säger Annika.

Kontrollbehov

I första avsnittet gästar Bond-bruden Britt Ekland och Olle Ljungström programmet. I nästa program gästar Ulf Malmroos och Alexander Skarsgård "I afton Lantz".

Kommer du bli en gaggig mamma som pratar om din väntade bebis med alla gäster?

- Jag tänker inte ställa de traditionella mammafrågorna men jag kommer nog fråga Britt Ekland hur det var att uppfostra sina barn i Hollywood, skrattar Annika Lantz.

Spektrat av uppträdanden blir bredare.

- Från ståupp-komiker till någon som kanske kan jonglera med yxor.

Även om Annika Lantz har ett, som hon själv säger, enormt kontrollbehov, har denna förstagångsmamma förstått att när nionde månaden närmar sig måste hon ta det lugnare.

"Man blir skärrad"

- De sista programmen kan bli tunga att göra så jag kommer ta det lugnare då, säger hon.

- Men man blir så skärrad som mamma. Det finns så mycket jag inte får äta eller göra. Men jag mår ju faktiskt bra så jag längtar mest efter att köra igång.

Linda Hjertén