Hon bröt ihop under "Farmen"- inspelningen

Caroline knäcktes av alla intriger - tvingades söka psykologhjälp

TV

Råheten hos vissa "Farmen"-deltagare blev för mycket för henne.

Caroline Söderqvist fick söka psykologhjälp under inspelningen.

- Jag grät och mådde jättedåligt, säger hon.

Foto: MAGDALENA PIWOWOZ/TV4
"OTROLIGT MYCKET SKITSNACK" Caroline Söderqvist kände sig baktalad av flera av de övriga deltagarna i "Farmen". - Det var så otroligt mycket skitsnack och oärlighet, säger hon.

Caroline Söderqvist blir blekare och mattare - och blicken är tom i tv.

Under den fjärde "Farmen"-veckan hade den redan späda Caroline förlorat fyra kilo i vikt på grund av matbristen.

Men det var inte orsaken till genomklappningen.

- Det var så otroligt mycket skitsnack och oärlighet. Ingen som inte var där kan fatta hur det egentligen var, säger Caroline Söderqvist.

"Det har ballat ur"

När hon blev tillfrågad om att vara med i "Farmen" hade hon sett förra årets omgång. Caroline trodde att programmet skulle handla om att sköta ett jordbruk.

- Jag trodde att det skulle vara något annat än bara intriger och tjafs. Men nu har programmet blivit som "Baren", "Villa Medusa" och de andra skitdokusåporna. Det har ballat ur totalt, säger hon.

Efter att vännen Helena Österman åkt ut ur tävlingen redan andra veckan blev Caroline Söderqvist alltmer isolerad och utfryst. Hon kände sig baktalad och misstänkliggjord av flera av de övriga deltagarna.

Får obehagliga mejl

Till sist orkade hon inte mer.

Caroline blev deprimerad och behövde stöd och hjälp.

- Jag grät och mådde jättedåligt. Helst ville jag tala med min pojkvän, men vi fick inte ta kontakt med omvärlden. Så jag hänvisades till psykologen som fanns på plats.

- Jag var så fruktansvärt trött på allt snack bakom ryggen. Jag var nära att packa ihop och sticka direkt, säger Caroline.

Psykologsamtalet fick henne att fortsätta härda ut.

Men än i dag besväras hon av "Farmen". Caroline tycker att hon vinklas som en lat intrigmakerska. Obehagliga mejl från tittare strömmar in.

- Jag hade aldrig varit med om jag vetat hur de skulle framställa mig. Men ger man sig in i leken får man försöka tåla den. Men jag skulle aldrig vara med igen, säger Caroline.

Dan Panas