"Blondie" och Özcan: Vi ville bara göra bra tv åt TV 4

TV

Özcan Yildiz och Jan "Blondie" Hammarlöf avfärdar påståendena om att de hotat och trakasserat Marie Forsberg.

Däremot erkänner de att stämningen var tuff.

- Vi ville bara göra bra tv åt TV 4, säger de.

Foto: MIKAEL GUSTAVSEN
DE BLEV DISKADE Jan "Blondie" Hammarlöf och Özcan Yildiz avfärdar anklagelserna om hot och trakasserier. - Visst skällde jag ut Marie vid något tillfälle. Men det var aldrig frågan om något hot, säger Özcan.

Özcan Yildiz och Jan "Blondie" Hammarlöf kastades ut från "Farmen" i går efter påstådda trakasserier och hot mot Marie Forsberg.

- Visst skällde jag ut henne vid något tillfälle. Men det var aldrig frågan om något hot. Jag är inte en sån som misshandlar tjejer, säger Özcan.

"Vi tänder till snabbt"

"Blondie":

- Vi hade en burdus stil och vi har temperament. Vi tänder till snabbt, men det blåser bort lika fort.

Özcan och "Blondie" säger att tv-teamet medvetet uppmuntrade dem att skapa turbulens i programmet.

- Vid ett tillfälle tredje veckan kom producenten fram till alla på "Farmen" och sa att de inte hade något bra material. Han tyckte att vi skulle bjuda mer på oss själva, och då gjorde vi det, säger Özcan.

"Blondie":

- Om de tyckte att vi spårade ur hade det bara varit för dem att samla oss och säga till oss att tagga ner. Då hade vi gjort det.

"Vi märkte inga hot"

Flera "Farmen"-deltagare anklagar Marie Forsberg för att ha manipulerat inspelningsledningen till att gå hennes ärenden och diska Özcan och "Blondie".

Deltagarna Mattias Jansson, Nina Plank och Andreas Rindsäter är några av dem.

- TV 4 har gått helt på Maries linje. Vi märkte inte av något hot. Marie har en förmåga att dramatisera situationer och det är nog vad som hänt, säger Nina Plank.

Dan Panas