I kväll visas Anna Nicoles fyllefest

1 av 3 | Foto: TV 3
ständigt påverkad I kväll sänds avsnittet av "Anna Nicole Show" där hon firar jul. Givetvis spårar festen ut med massor av sprit, slagsmål och hångel.
TV

Nyårsdagen till ära visas djupa kyssar, nakna bröst och fylleslagsmål.

Var? På "Anna Nicole Show" så klart.

Knäcken har fastnat mellan tänderna. Julklapparna gick inte att byta och det är ett helt år kvar tills tomten kommer igen.

Men var inte ledsen. I kväll på TV 3 i "Anna Nicole Show" kan du se ett julfirande som får dig att aldrig längta tillbaka till 24 december igen.

Otäckt bråk

Anna Nicole Smith bestämde sig nämligen nyligen för att anordna en julfest för sina nära och kära. Inte helt oväntat spårade firandet ur rejält.

Hennes kusin Shelly fick för mycket under västen och gick till attack mot Anna Nicoles medarbetare. Kamerorna fångade lägligt de haglande knytnävsslagen. När medarbetarna försökte få kusinen från landet att lugna ner sig knuffade hon hårdhänt in dem med huvudet före i dörrkarmarna.

Bråket såg både ojämnt och otäckt ut tills Anna Nicole till slut lyckades lugna ner sin släkting. Shelly följde sedan med den före detta H&M-modellen ner till granen för att avsluta kvällen med julsånger. Vad som hände med de mörbultade assistenterna förtäljer dock inte den inspelade historien.

"Anna Nicole Show" har blivit en tittarsuccé för TV 3. Inte minst för att den gamla H&M-modellen är helt utan hämningar, ständigt påverkad och alltid överraskar tittarna. Och fylleslagsmålet var bara toppen på ett gigantiskt isberg.

Kysstes vilt

Redan före slagsmålet hade festen spårat ur. Anna Nicole blev så full - precis som sin ständiga följeslagare advokaten Howard Stern - att hon om möjligt pratade ännu mer osammanhängande och sluddrigt än vanligt.

Howard Stern hamnade i bråk med en skådespelerska, Anna Nicole kysstes vilt med den lesbiska komikern Margaret Cho och, ja, det kan bara hända på "Anna Nicole Show".

Linda Hjertén