"Jag gick ner 11,5 kilo"

Läs hela chattet med Robinson-Charles

TV

Charles säger: Jag hoppas att alla gillat årets produktion och att ni tyckt att det varit lika kul som jag att titta på programmet. Jag kommer följa det även när jag åkt ut.

Nu kan ni börja ställa frågor!

maria säger: Jag ville bara säga att jag tycker att du var jätteduktig eftersom du klarade dig så länge!!!

Blev du sjuk medans du var på andra sidan?

du såg lite svag ut...

Kramar Maria

Charles säger: Hej maria! Tack för omtanken. ja jag var under isen under en period. Led av näringsbrist och var uttorkad. Var sängliggande under ett par dagar. Men jag gick ner 11,5 kilo då blir det väl så.

Pär säger: Är du nöjd med hur du har blivit framställd i tv?

Charles säger: Nja. Ibland undrar jag om folk fick fel uppfattning av mig i början. Normalt sätt är jag inte så krallig. jag gick upp 7,5 kilo innan jag åkte dit som en bieffekt fick jag mera muskler. Men jag försöker påminna mig själv om att det bara är underhållning och hoppas att folk har förståelse för att vi alla blir karikatyrer av oss själva på tv.

Zlatan säger: Fanns det nådon romams mellan dig och någon av tjejerna?

Charles säger: Hej Zlatan! Nej, jag hade ingen romans med nån av tjejerna. Men jag kom mycket bra överens med Jennie och Anna.

kristian säger: Har du någon kontakt med deltagarna nu?

Charles säger: Ja absolut jag brukar träffa några av de andra på kändisfester. Men jag och Patric har också en del gemensamma bekanta och av en slump hamnade vi på samma nyårsfest.

Ingela säger: Hej Charles! Synd att du blev utslagen, du har gjort en bra insats i tävlingen! Jag undrar vad som var det mest hårda under hela Robinson?

Charles säger: Hej Ingela! När jag tänker tillbaka minns jag inte hungern utan snarare intrigerna. Men det jobbigaste var nog de långa nätterna och det hårda liggunderlaget.

Tjalle säger: Det finns ju inte en chans att tjejerna kan vinna kraft och styrketävlingar. Tycker inte du att det är orättvist?

Charles säger: jag förmodar att du menar Robinsontävlingarna och det håller jag med om. Jag tror att produktionen hade hoppats att tävlingarna skulle vara könsneutrala men det tror jag inte att de var.

Karin säger: Hej! Jag trodde att du var så envis att du skulle vinna över Augustin på pålen men du hängde ju som en apa. Hade du vunnnit med en annan taktik tror du?

Charles säger: ja det är mycket möjligt. Augustin hade mer vana vid den här typen av övningar. Men jag tycker att han var bra och unnar honom den vinsten.

Pär säger: Vad tror du är det som har gjort att du blivit en sådan publik-favorit?

Charles säger: ja säg det. Från början var inte det självklart men jag vill tro att folk gett mig en andra chans genom mina prestationer på andra sidan och att tittarna förstått att jag hade en svår situation ibörjan med tjejerna.

Robinsson_Bubba säger: Kom igen, säg vilka som hade en romans!

Charles säger: Ha, ha, trodde du jag! Även om jag stundom betraktat vissa av deltagarna som fiender skulle jag inte förråda dem för nöjesskull. Tänk på att det ni läser i tidningarna inte alltid är 100 % sant.

Andy säger: Du välkomnade Augustin på andra sidan, tycker du att han är en värdig vinnare av Robinson?

Charles säger: ja på sätt och vis. Augustin har ibland satt sig på tvären man jag gillar att han är rak och princip fast. Men personligen hejar jag nu på Leif. Han har aldrig varit i den här typen av miljö.

jess säger: vem tyckte du minst/mest om på ön?

Charles säger: Ja de flesta tror nog jag ska svara Annelie, men faktum är att ens åsikter svänger med humöret. Bäst tyckte jag om Jennie och Anna S.

Diva säger: Var det avsiktligt att se så snygg ut under expedition: Robinson??? :)

Charles säger: Ha, ha, tack för komplimangen. Nej man hade sällan energi till att tänka på annat än det nödvändigaste.

Marie79 säger: Bor du ensam i den suoperfina lägenhet?

Charles säger: Ja det gör jag. men jag ser framemot att flytta ihop med min flickvän inom kort så fort vår nya lägenhet är färdigrenoverad.

davids säger: Vas tycker du om att robinson blivit ett socialt spel istället för en riktig fysisk tävling, där starkast vinner? VAr det inte det som var grundtanken?

Charles säger: Ja på sätt och vis är det det socialaexprimentet jag var nyfiken på men jag håller med om att jag snabbt insåg att mina talanger skulle komma till nytta i tävlingarna och att det skulle vara min styrka.

Jimmy säger: Hur är livet nu?

Saknar du annelie??!!!

Charles säger: Nej jag saknar inte henne och tror inte hon saknar mig. Just nu ser jag fram emot att komma igång med jobb och nya äventyr.

Faktum är att jag har en dialog med äventyraren Johan Nilsson som planerar att rida genom Kina och som kanske kommer ta med mig på en ridtur genom Mongoliet.

Annelie Star säger: Vad var det första du åt när du blev "fri"?

Charles säger: Jag fick ett par mackor och en pilsner och det var nog det bästa jag ätit i hela mitt liv!

Marie79 säger: I lördagens program pratades det mycket om kroppsdofter. Var det verkligen så illa som det framställdes? Luktade Leif värst?

Charles säger: Jag har ingen aning om hur leif luktade. Däremot tycker jag inte att det var ett stort problem. Saltvattnet tar nog hand om bakterierna. Man har annat att bekymra sig om där nere.

Maggan säger: Bra prestation på ön, en undran bara...är du så allvarlig som du framstod som under robinsontiden? Aldrig ett leende? Du verkar vara så pessimistisk...

Charles säger: Nej jag är vare sig allvarlig eller tyst av mig. Kanske var det de tuffa förhållanderna som gjorde att det såg ut så eller produktionen som klippte ihop det så.

Charles säger: Tack alla ni som tittat och chattat. Vill passa på att säga att alla som är med så här långt i tävlingen är värdiga vinnare. Robinson kan se ut som ett semesterparadis men det är jättetufft och en krävande miljö.

Glöm inte det och tänk på att det endast är underhållning det handlar om.

Ha det så bra och god fortsättning allihopa!