"Jag var en retsticka"

Läs chattet med Robinson-"Mirre"

TV

I lördags blev Mirre utröstad ur Expedition: Robinson, men valde utan tvekan att åka till Andra sidan. Där väntade Augustin och en duell. Vem som får åka och vem som får stanna som härskare på Andra sidan återstår att se. I dag chattade hon med aftonbladets läsare om tiden på den första ön.

Mirre.

Mirre säger: Hej! Numera bor jag på andra sidan. Vad har ni på hjärtat?

Alla på jobbet säger: Hej Mirre! Vem vill du se som Robinson av de som är kvar? /Jobbarpolarna

Mirre säger: Jag har ett fruktansvärt stort hopp på mig själv och än är jag inte ute ur spelet.

lolo säger: Hej Mirre jag tycker att det var syn att du vart utröstad,märkte du inte att killarna hade en pakt eller dolde dom det så bra.

Mirre säger: Jag hade förstått att de röstade likadant. Men det spelade ingen roll att det blev jag. Jag var en retsticka, men det var det värt.

Monika säger: Var tävlingarna för orättvisa?

Mirre säger: Man är ju införstådd med vilken typ av tävlingar det är, men jag visst hade jag blivit chockad över om jag hade vunnit den sista tävlingen. Men jag vill inte kalla det orättvist, man är ju medveten om det.

Qwert säger: Fick ni någon nytta av Leifs "uppfinningar"?

Mirre säger: Absolut, han inspirerade massor. Jag gillade hans segelroddbåt som jag var ute med mycket. Han gjorde också en anordning för att komma upp i kokosplamer, så vi fick alla nytta av hans uppfinningar.

emilia22 säger: Hej! Visst såg killarna ner lite på tjejerna? "Ni är inget motstånd" ? Alla killar verkar väldigt macho och besserwisser typer. Sant???

Mirre säger: Hej Emilia! Nej, jag gillade alla killarna som var med. Jag tycker inte alls att de såg ner på oss, de var snälla. De är skillnad fysiskt på män och kvinnor. Jag har ingenting emot killarna och är jätteglad att jag fick lära känna dom.

Gurra säger: Hej Mirre! Blev så imponerad när du var med i den där tävlingen om att hålla upp armen så länge som möjligt!

vad tänker du på när du bara står still så där länge??

Mirre säger: Det här kan ju låta lite kaxigt Gurra, men jag tänkte att de har ingen chans. Jag har ju stått i 30 timmar tidigare och då vann jag en bil och den här gången lekte jag med tanken att jag skulle vinna en båt. Så nu undrar jag: Var är båten?

Monika säger: Vad det svårt att tävla mot Augustin?

Mirre säger: Jag har inte tävlat mot Augustin ännu, men det återstår att se. Men det är klart att det är ett väldigt tufft motstånd så jag är lite skakis i benen.

Fixarn säger: Vem är värdig vinnare?? förrutom du!!

Mirre säger: Jag tycker att den som vinner är en värdig vinnare.

josefine säger: Varför ställde du upp i robinson?

Mirre säger: För att få en semester och paus i min vanliga vardag. Och så älskar jag äventyr och utmaningar.

Bobby säger: Hej! Vilken av deltagarna i Robinson tycker du har framställts mest orättvist i programmet?

Mirre säger: Jag skulle vilja säga att de kanske har förskönat en del och försämrat en del. Men däremot tycker jag att media förvränger mycket och sätter på stora rubriker. Till exempel i lördags: Jag blev INTE psykterrad av Augustin.

Saga säger: Känner du igen dig själv på tv eller får du en helt annan bild av dig själv?

Mirre säger: Nej absolut, jag har överskottsenergi, jag är överpositiv och jag gör ofta som jag själv vill - det är mig i ett nötskal.

Jocke säger: Tja... Snygging.

Hur mycket gick du ner i vikt, under Robinson?

Mirre säger: Massor, men det är fortfarande hemligt.

Zai säger: Blev du inte mycket besviken på Patric?

Mirre säger: Jag tycker att Patric är en otroligt kul filur. Jag trodde inte att han och Antonio skulle rösta på mig i det här läget, men jag visste ju att någon skulle åka så det var helt okej. Och jag hade ju retats vid husbygget, haha.

snuttan säger: Vart du intresserad av patrick??

Mirre säger: Nej, inte intresserad på det sättet du menar, snuttan, men det är en väldigt god vän till mig i dag. Jag tycker väldigt mycket om honom.

M.W säger: Vilken var din bästa, respektive värsta upplevelse på ön?

Mirre säger: Den bästa var husbygget! Den mest spännande var när startskottet gick till sammanslagningen. Den sämsta har jag svårt att komma på, jag tyckte inte att det var så hemskt. Det var mest kul.

HeMJ säger: Var det inget läskigt med insekterna?

Mirre säger: Nej, de fokuserade jag bort. Jag har landställe uppe i Norrland och mygg och knott är mycket värre. Alla norrlänningar hade fixat det där galant.

jollyroger säger: har du några stall tips för en som funderar på att söka nästa säsong?

Mirre säger: Ät mycket mat! Och skriv en intressant ansökan och var dig själv.

Crazy Horse säger: Tjena! Den där hatten... vad ville du ha sagt med den?

Mirre säger: Jag ville inte ha sagt någonting. Det är en tjock jeansmössa som är fantastiskt bra mot solen och den vita var något som mina kollegor på salongen hade gjort. De är lite småhäxiga så den vågade jag inte lämna hemma! Kul att du undrade, du är inte ensam.

Ansi säger: Tror du att ni hade röstat annorlunda om ni hade vetat om andra sidan? Lycka till i duellen

Mirre säger: Har ingen aning. Vi kunde inte tänka oss att det fanns en andra sida. Har inte funderat på saken.

KLas säger: Har du käkat "Bounty" sen du kom hem till Sverige igen?

Mirre säger: Jag har aldrig gillat Bounty så jag har inte ätit det varken innan eller efter, men kokosnötter har jag ätit sedan jag kom hem.

mange säger: jag undrar bara ifall du e singel??? hur ska en kille se ut som du faller för???

Mirre säger: Kul att du frågar Mange! Min fantastiska sambo heter Magnus, är det du! I så fall är du perfekt som du är. Och ser ut som David Beckham!

Andreas_20 säger: mirre. när du nu ansökte till detta. va va tankarna ?. varför utsätter man sig för sånt ?

Mirre säger: Ja du Andreas, jag är en sån person och jag tycker sånt är jättekul. Det har varit en fantastisk upplevelse.

Josefine k säger: förstör man inte kroppen av en sån lång tid på robinsson, har du tänkt på det?

Mirre säger: Tanken har slagit mig, men min kropp har skött sig galant fysiskt och psykiskt. Jag har inga problem.

Peter säger: Du sa i programmet att du inte var bitter på Leif beslut att välja dig och Anna. Var du verkligen inte bitter på att bli vald?

Mirre säger: Nej, för jag förstod att de fyra killarna ville rösta på någon av tjejerna.

Monika säger: Blev du inte irriterad över att Patric sa att han ville ha fyra killar till finalen?

Mirre säger: Nej, jag förstår honom. De har känt varandra länge.

jollyroger säger: så det är med fördel att man är lite lätt korpullent när man ansöker?

Mirre säger: Hej igen! Då har man mycket att ta utav, det är inte mycket mat på öarna, mindre än du anar, så följ mitt råd.

Helena säger: Läste om flygolyckan du klarade dig helskinnad ifrån! vilken fantastisk tur du hade! Är du inte flygrädd, alltså, trots att du lyckades ta dig ur ett brinnande flygplan? *fascinerad*

Mirre säger: Jag har varit flygrädd men jag har helt fokuserat bort det. Jag kan vara lite pirrig i magen innan jag flyger men jag flyger i alla fall.

tori säger: finns det något du ångrar att du gjorde/inte gjorde på ön?

Mirre säger: Nej ingenting faktiskt, spelet har haft sin gilla gång.

Längesen sist säger: Skulle du verkligen äta bajs o tycka det var gott, som Patric påstod...?

Mirre säger: Han vill nog bara poängtera att jag försöker se saker och ting positivt när det inte är så lätt. Men jag skulle absolut inte ens prova att äta bajs och absolut inte Patrics!

Saga säger: Vem ur robinson har du mest kontakt med nu?

Mirre säger: Jag har kontakt med väldigt många hela tiden. Jag har inget otalt med någon.

henrik säger: har du berättat för din man hur det gick för dej i robinson?

Mirre säger: Vi får inte berätta för någon hur det har gått i Robinson, så det går inte att ringa och pressa honom, haha!

Monika säger: Men Patrics utlåtande i tv lät som att han tyckte att det var bara killar som skulle vara i finalen just för att det var killar, att tjejer inte hörde hemma i en final. Var det vinklat på nåt sätt då eller? Det är ju rent könsförnedrande i annat fall tycker jag

Mirre säger: Det kan ju kännas lite könsdiskriminerande men det är svårt att förstå när man bara hör en mening. Men killarna hade lärt känna varandra så bra och tyckte verkligen om varandra. De har överhand för de är fler. Du vet ju själv hur kul det kan vara att gå på tjejmiddag?! Så det är nog ganska naturligt.

anni säger: Varför blev inte du lika biten av insekter som de andra tjejerna?

Mirre säger: Jag tror att man har olika immunitet mot sandloppor och jag är inte så allergisk av mig. Jag tål allt.

eva säger: var det några romanser på ön?

Mirre säger: Absolut inte, det existerar inte på de här öarna. Man är helt romansfri.

Matthew säger: Var det lika hårt med mat som TV framställer det?

Mirre säger: Hur man än vänder och vrider kan jag bara säga att det var lite mat. Det var inget som hade tuggmotstånd. Vi åt bara ris, fisk, kokosnötter och skaldjur och det var inte mycket.

Helena säger: Skulle du kunna ställa upp på något liknande igen? Typ "Camp Molloy", som verkar ÄNNU tuffare än "Robinson"..?

Mirre säger: Nej, den skulle jag nog hoppa över.

Pete säger: Kommer att bli kul att se reaktionerna på deltagarna när personen från "Andra sidan" kommer till ön igen. Reagerade ni inte när Anders sa på ö-rådet att 3 av de återstående skulle gå till final??

Mirre säger: Jo, vi reagerade över det, men det ska bli väldigt kul att se reaktionerna när det dyker upp en från andra sidan, vem det nu blir???

Victor säger: fick du klippa många?

Mirre säger: Jag har nog flätat och klippt de flesta på ön. Jag tycker personligen att alla ser väldigt bra ut i håret i år och kollegorna instämmer och många har kommenterat det.

kerre säger: Stog på aftonbladet att det vart nån romans på ön mellan två st.?

Mirre säger: Överdrivet snack skulle jag vilja säga! Alla träffas och fikar ibland och alla sms:ar lite med varandra, men nej, det finns inga heta romanser, jag tror att jag hade hört något då.

mirrefirrelo säger: hur fick ni ned alla kokosnötter?

Mirre säger: Hej Mirre om du också heter så! Med Leifs anordning, annars kunde faktiskt Augustin klättra upp och ta ner kokosnötter.

Pete säger: Hur gick diskussionerna kring den "okända" rösten som lades varje ö-råd??

Mirre säger: Man gjorde inget annat än att spekulera på den här ön så det finns hur många som helst. Men jag personligen tänkte att det kanske var någon joker som fick tjuvkika på några band och som kanske skulle dyka upp senare i programmet.

Mirre säger: Kul att det är så många som är intresserade och undrar så mycket och tack för alla snälla ord! Ha det så bra allihopa och håll tummarna på

lördag.