”Mirre är min favorit”

Läs hela chatten med Robinson-Anna

TV

Anna Stenlund blev i lördags utröstad från Expedition:Robinson. Fast hon tvekade länge till att åka till Andra sidan, beslutade hon sig till slut för att göra det. I dag chattade hon med aftonbladet.se:s läsare om tiden på ön, svälten och de andra deltagarna.

Foto: tommy mardell
Anna Stenlund.

Anna säger: Nu är jag i Finland on-line!

Närpesboin säger: vem tycker du skall vinna robinsson??

hur smakade nemahs bröd bullar egenterligen för vad man såg i tv så var kosistensen helt fel man skulle ha behövt nästan hälften mera mjöl.

Anna säger: Det var jättegott, man är ju så pass hungrig. Det smakade bättre än det såg ut, jag tyckte att det var suveränt gott! Den som vinner är en värdig vinnare. Mirre är helt klart min favorit.

GORAN D säger: Vad var det svåraste du gjort under Expedition Robinson?

Anna säger: Svår fråga... Det var svårt att vara utan mat och hela tiden tvingas att ta beslut som inte alltid var så lätta.

Monika säger: Vilka kom du bäst överens med av alla deltagarna?

Anna säger: Mirre, Annelie. Nicklas kom jag på bra kant med eftersom vi var på den där dejten. Men jag kom inte jättedåligt överens med någon.

Mattias säger: Hej Anna! Är alla finska tjejer så söta och goa som dej?

Anna säger: Tack, vad snällt sagt! Det finns väl bättre och sämre än jag i Finland!

Robinsson-Olof säger: Tvekade du inte att åka till andra sidan?

Anna säger: Jo, jag funderade ganska länge för jag var så himla hungrig och hade ställt in mig på att äta så jag blev nästan lite besviken på Anders! Men jag är ju så nyfiken så jag kunde inte låta bli.

Jennie säger: Var det någon person som du absolut inte kunna umgås med?

Anna säger: Nej, det tycker jag inte. Men det är ju som i verkliga livet, en del kommer man direkt överens med och en del tog lite längre tid. En del kom jag inte överens med på ön, men desto bättre hemma.

eva säger: Vad jobbar du med nu? Vad är dina framtidsplaner, jobb, resor, utbildning etc? Ska du försöka dra nytta av ditt kändisskap genom att tex. sitta med i olika paneler och lektävlingar i tv eller tycker du att det räcker med att ha varit i tv under hela hösten?

Anna säger: Jag jobbar nu på en teater i Vasa, men jag är projektanställd så det tar snart slut och då är jag helt öppen för förslag. Men jag har inte så fasta planer så jag vet inte om det är bra eller dåligt att jag har Robinson i bagaget. Men jag hittar nog på någonting.

Pierre säger: Hur har det varit att se sig själv på TV efteråt?

Anna säger: I början var det svårt, för det är ju inte samma sak, det vi varit med om och det som visas. Men nu sitter jag mest och skrattar och tycker att det är roligt. Man får ju ta det med en nypa salt.

eva säger: Har du någon pojkvän? Tycker du bättre om svenska, finska eller finlandssvenska killar? Och varför?

Anna säger: Jag vill ju helst kunna prata med killen jag är tillsammans med, så det är bäst om han pratar svenska! Det finns någon som jag tycker mycket om, men mer än så är inte bestämt...

MartinJ säger: Ger det man ser på TV en verklig bild av ö-livet i Robinson ??

Anna säger: Jag tycker att det har varit mycket fokus på det sociala, medan det stora problemet för mig var mat. Det har inte visats så mycket av det. Men vissa klarade sig ju bra även med så lite mat.

Molntuss säger: Hej Anna, jag gillade dig! Gick du ner mycket i vikt under tävlingen??

Anna säger: Jag hade inte så mycket att ta på från början, men jag gick nog ned tio procent kanske. Jag har vägt lite sedan högstadiet.

Jakob säger: tjena anna...får du många erbjudanden och gratisbiljetter till kändisfester och galapremiärer???

Anna säger: Jag blir lika förvånad varje gång när det dimper ned något i postlådan här i Finland. Men så farligt mycket är det inte. Jag bor ju lite off, så att säga.

gbgtjej19 säger: emma säger:hur kändes det bli utröstad i robinsson i lördags?

Anna säger: Jag var ju beredd på det så jag var inställd på att fara hem och äta. Men jag är ju en känslomänniska och det var väldigt tråkigt att skiljas från dem man levt med så länge. Och man visste ju att nästa gång vi ses är det under helt andra omständigheter.

21po säger: Pratar du flytande finska också? Har hört att vissa finlandssvenskar har svårt med finskan...?

Anna säger: Jag bor i en nästan helt svenskspråkig stad och har läst på svenska i skolan och så, så jag läser finska som ett extraspråk. Jag pratar finska, men de hör att jag är finlandssvensk.

andeman säger: Var det svårt att öppna kokosnötterna på ön?

Anna säger: Jag brukade gå runt och sjunga "Far jag kan inte få upp min kokosnöt"! Men man lär sig av andra så till slut kunde man. Jag högg lite och till slut lärde man sig av sina misstag. Det svåra var att få kokosmjölken att inte rinna ut!

Dheri säger: Kan du beskriva ungeför hur ni luktade efter några veckor på ön?

Anna säger: Alla har ju sina speciella kroppsdofter, man luktade saltvatten och sand och svett. Men jag tyckte nog att vi var ganska fräscha, det var inte riktigt topp-prioritet.

sputte säger: Vad gör du på din fritid? Spelar du datorspel, tex CounterStrike?

Anna säger: Nej, tyvärr, jag och min dator kommer inte riktigt överens! Jag sysslar mycket med musik, sjunger och har hoppat mellan många olika instrument. Jag är uppväxt med musik.

Tom säger: Hej Anna.

Har du blibit kändis i Finland efter Robinson?

Anna säger: Folk känner igen en när man rör sig. Men jag är delvis anonym för det är många från Finland som inte ser Robinson. Men jag tycker att det är ganska jobbigt att bli igenkänd för jag gillar att gå ut och göra bort mig. Men nu måste jag skärpa mig...

Annisen säger: Tyckte ni tjejer var ganska mesiga på ön, ni hade ingen chans mot killarn i tävlingar o.s.v. Vad tyckte du själv?

Anna säger: Killarna är ju fysiskt starkare än oss så vi visste att tävlingarna skulle vara ett problem. Och jag kan ju bara prata för mig, och min kropp var ju ganska slutkörd.

Gory säger: Gillar du Markoolio & Linda Lampenius ??

Anna säger: Jag har faktiskt tänkt att jag ska gå på Börsen och kolla på dem. Jag hade nästan hoppats att Markoolio skulle dyka upp på ön!

angelica säger: Har du rest mycket i världen?

Anna säger: Ja, jag har jobbat som bartender i USA och studerat i Singapore så visst kan det hända att det var just därför jag sökte till Robinson.

Plastis säger: vilken maträtt är din favvo?

Anna säger: Fortfarande mormors våfflor och pappas rökta aborrar.

jqt säger: Skall du flytta till Sverige nu?

Anna säger: Jag har ju bott i Stockholm för något år sedan och visst kan jag tänka mig att bo där igen. Men vi får se.

frangoil säger: Varför klagade ni så himla mycket ?? Ni visste ju vad ni gav er in på när ni sökte ???

Anna säger: Vad ska man göra om man inte klagar, haha! Jag tyckte överlag inte att vi klagade så mycket. Men att man klagar tror jag beror på att man längtar hem och förstår hur mycket sakerna där hemma betyder för en.

Robinson-Jerker säger: Ni kände ju till killarnas pakt; varför gjorde ni ingenting åt det?

Anna säger: Visst skulle man kunna ha gjort någonting, men vi var redan för få tjejer då. Vi skulle ha gjort något direkt när vi kom till Lag Syd. Men alla måste ju vara med på noterna. Men pakter överlag får stå för de andra. Jag vet inte om jag skulle velat ha en pakt för att bryta den andra...

Anna säger: Det var jätteroligt att prata med er. Kom ihåg att pain is temporary, pride is forever.

ARTIKELN HANDLAR OM