Nemah blev utröstad

- och Anna fick lämna Andra sidan i Expedition: Robinson

TV

Lördagens program av Expedition: Robinson blev ett känsloavsnitt. Deltagarna fick återse sina nära och kära, senare blev Nemah bortröstad och Anna fick lämna Andra sidan.

Nemah blev utröstad, men var inte så ledsen för det.

Nu står tjejernas hopp till Mirre och kanske Nemah, beroende på om hon väljer Andra Sidan eller inte. Anna förlorade i duellen mot Mirre och fick således lämna Andra sidan. På ”huvudön” blev Nemah bortröstad.

Men deltagarna fick glömma allvaret för en stund när de fick se sina anhöriga, som kom till Robinson-ön. Gladast var nog Leif som fick träffa sin älskade Anna igen. Flickvännen tog vara på tillfället och friade till Leif, som fick en guldring att trä på sitt finger.

- Den här vill jag aldrig ta av mig, var Leifs svar.

Antoni och Erold fick göra upp om Robinson-statyetten och det blev en favorit i repris när Antoni tog hem segern. Som vanligt fick vinnaren utse två andra deltagare som kunde röstas ut i örådet. Antoni valde Némah och Leif för att de var de två sämsta i Robinson-tävlingen. Nemah och Leif fick i sin tur utse ytterligare en röstningsbar till örådet. Denne blev Patric. I örådet var det dock en majoritet som röstade på Nemah, som alltså fick åka hem.

- Fy fan vad skönt, var Patrics kommentar till utröstningen.

Karin Schmidt