Sexig dans på schemat

Per:”Jag gillar det inte”

1 av 4 | Foto: Strix
Dennis övar in sin staging inför kommande veckofinal.
TV

Att Fame Factorys danslärare har en förkärlek till experimentell dans har vi fått flera prov på under terminens gång.

Men danssessionen med sex som tema ifrågasattes...

Människan är gjord för att arbeta sägs det ju och för Monica var det en ren fröjd att se hur hårt alla hennes elever jobbat den senaste tiden.

– Man blir varm i själen, myste hon.

För vissa blev det väldigt sent, flitens lampa släcktes inte förrän vid 05.30 på morgonen, för Dennis och Davids del.

När Dennis efterföljande dag skulle öva staging gick hanplötsligt inte att hitta. Det visade sig sen att han slocknat på en soffa och snarkandes låg han där i godan ro. Givetvis nosade dansläraren Per B snart upp honom, syftade på tidspressen så det var bara att kliva upp och bege sig till danssalen.

Utanför stod tjejerna och tjuvkikade och kommenterade Dennis:

– Det är så j-a bra!

Även Dennis visade sig vara nöjd med låten och avslöjade att under veckofinalen skulle han dra på sig en bländvit kostym. Monica ljusnade inför tanken på Dennis i vitt och skojade:

– Hjälp, jag kommer trilla av stolen!

Erotisk dans

Dagens danslektion väckte blandade känslor då passet kallades ”The Swedish Sex Dance”?

Rörelserna var sexiga och utmanande: tjejerna satte sig gränsle över killarna, rullade med höfterna och ställde sig även på knä framför grabbarna och improviserade. Att samtidigt se varandra djupt i ögonen utan att brista ut i skratt var däremot värre men Ida intygade att alla verkligen gav allt.

Per var däremot inte lika förtjust i den närgångna danssessionen eftersom han har en flickvän som nu skulle se detta hemma på TV.

– Jag måste säga, att jag gillar det inte, poängterade han.

Veckans mönsterelev

En stående punkt på schemat är utnämningen av Veckans elev och denna gång var det inte helt självklart vem lärarna skulle välja men motiveringen var följande:

– Det här är en person med ett härligt humör och en härlig humor som är glad och go’. Den här personen har också jobbat idogt, ända från början. Den här eleven ställer också ofta upp för sina kamrater. Vi vill ge femton poäng till Anders!

Dennis reflekterade efteråt och höll inte riktigt med om kriterierna för att bli veckans elev. Han ansåg att det var alltför fokuserat på gruppen, inte vad man gör individuellt och han stack inte under stol med att han gärna hade velat ha poängen själv.

Det bar av mot Skövde och ljusrepetitionen och Ida började gruva sig åt tanken över att vara ensam tjej mot fyra killar i veckofinalen:

– Det skrämmer mig lite.

Detta hände i kvällens prgm:

Anna Bergstrand