Dennis i tårar efter storbråk

"Det var uppgjort på förhand i tävlingen"

Foto: TV 3
LÄMNADE Dennis Radoicic rök ihop rejält med Bert Karlsson när veckofinalisterna skulle utses i "Fame factory". Bland annat påstod han att tävlingen för att vara uppgjord. "Vi behövde inte ens vara här i dag, för vilka tre som skulle gå vidare var redan bestämt", säger han. Bert Karlsson själv avfärdar kritiken som "lögn".
TV

Dennis lämnade ännu en gång "Fame factory" i tårar.

Anklagelserna om att tävlingen var uppgjord på förhand slutade med storbråk.

- Det är stor och förbannad lögn, dundrar Bert Karlsson.

Dennis efter bråket.

Valet av veckofinalister slutade med ilska, tårar och anklagelser om att allt redan bestämts på förhand.

- Jag är jävligt förbannad på Bert Karlsson, för det är hans cirkus som han drivit. Vi behövde inte ens vara här i dag, för vilka tre som ska gå vidare var redan bestämt, sa en besviken Dennis Radoicic, som fortfarande är övertygad om att allt inte gått rätt till:

- Bert hade själv sagt det till en av de andra eleverna och den eleven berättade det för mig. Därmed var det uppgjort på förhand och det var det som gjorde mig så upprörd, säger han till Aftonbladet.

"En stor lögn"

Även utslagne Johan Thorsell påtalade orättvisorna och undrade om de andra jurymedlemmarna hade lika mycket att säga till om som Bert.

Påståenden som inte uppskattas av skivbolagskungen.

- Om någon tror att den här uttagningen var uppgjord, då är det stor och förbannad lögn. De var inte bättre än så, det är så enkelt., menade Bert Karlsson och sa att de inte kan bete sig som några "jävla barnungar".

Vinklad romans

När Dennis röstades ut ur programmet för tre veckor sedan berättade han om sin besvikelse på "Fame factory". Bland annat menade han att TV 3 försökt vinkla en påhittad romans mellan honom och Mia Löfgren.

Den här gången säger han att ilskan kom i stundens hetta. Men han döljer inte sina kluvna känslor för Bert Karlsson.

"Han styr allt"

- Jag respekterar honom, men ibland kan han gå för långt. Jag kan bli förbannad på att han tror att han alltid vet allting bäst, att han styr allt. Han är en man framför kameran och en annan bakom. Där kan han vara en riktig intrigmakare, säger han.

För några av de andra deltagarna var det dock en betydligt roligare dag på framgångsskolan.

Martin Nilsson, Ulrika Lundkvist och Jessica Natalia Martinsson knep de sista platserna i söndagens veckofinal. Därmed har de nu den stora, direktsända finalen i Skövde nästa söndag inom nära räckhåll.

De är klara för veckofinalen

Björn Solfors