Linda erbjuds leda ny tv-show

”Big Brother”-stjärnan aktuell i frågesporten ”Ring, pling”

TV

Linda Rosing från ”Big Brother” blir tv-stjärna.

Aftonbladet kan i dag avslöja att hon är högaktuell som programledare på Kanal 5.

– Det stämmer att jag har tillfrågats, säger hon.

Linda Rosing, känd från Kanal 5:s ”Big Brother”, fortsätter sin tv-karriär. Enligt vad Aftonbladet erfar blir hon programledare i Kanal 5:s nya frågesportprogram ”Ring, pling” som ska ha premiär till hösten.

Programmet görs av produktionsbolaget Jarowskij, som enligt Aftonbladets källor är mycket angelägna om att få arbeta med Linda Rosing.

”Jag har tillfrågats”

– Det stämmer att jag har tillfrågats, men än är ingenting klart. Jag ska på en casting först, säger Linda som är glad över erbjudandet.

Sedan tiden i ”Big Brother”-huset har hon försökt att varva ner och ägnar all sin tid åt att vara mamma till barnen Melissa, 9, och Kevin, 4.

– Men nu känns det som om jag snart vill börja arbeta igen. Drömjobbet skulle vara väderflicka eller hallåa på tv, säger hon.

Linda Rosing skulle också gärna arbeta med nästa säsong av ”Big Brother” – men då bakom kamerorna.

”Det vore jätteroligt”

– Eftersom jag vet hur det går till så tror jag att jag skulle funka bra. Det verkar både kul och stimulerande att få arbeta med tv, säger hon.

Det var efter att Linda Rosing blev utröstad ur ”Big Brother” som hon kontaktades av Jarowskij. Redan förra veckan skulle hon på castingen, men tvingades ställa in på grund av sjukdom.

Men nu är hon taggad igen.

– Absolut! Jag har blivit erbjuden en hel del jobb, men har tackat nej till mycket. Det här vore jätteroligt, säger hon.

Programmet ”Ring, pling” är en frågesport kring musik där tittarna själva ska få vara med och tävla. Tre personer ska leda den nya showen och förutom Linda är även Daniel Sörensen, årets vinnare av ”Big Brother”, påtänkt som en av programledarna.

Daniel Nyhlén