Läsarna kräver: Stanna, Lasse

TV

SVT försöker som Aftonbladet avslöjat i hemlighet få Lasse Berghagen att fortsätta med "Allsång på Skansen".

Men inte bara SVT vill ha honom kvar. Hundratals av läsare mejlade i går till Aftonbladet. Budskapet var unisont: Stanna kvar, Lasse!

Foto: HANNA TELEMAN
sista sommaren på skansen Lasse Berghagen leder i år fyra "Allsång på Skansen", sen är det slut. Så var det tänkt tills Aftonbladet avslöjade att SVT inte gett upp om en fortsättning nästa år. Hundratals läsare mejlade i går till Aftonbladet och vädjade att Lasse stannar.

Underbara kvällar

Allsång utan dig blir som:

Påsk utan ägg.

Valborg utan eld.

Student utan sång.

Ja, listan kan göras lång.

Men jag hoppas att du känner att vi är många som inget hellre vill än att du för traditionen vidare med dina underbara kvällar på Skansen.

Louise Hawelka

i Åkerstyckebruk

Kung på Skansen

Stanna kvar, det kommer inte att bli detsamma utan dig! Det är du som är kung på Skansen.

Christina Karagounis

Please, stanna

Please, Lasse, stanna kvar på Skansen och sjung för oss. Vi är åtta svenska tjejer som bott i Kalifornien i 40 år. Att se ditt program och vyer av Stockholm är något så underbart för oss. We all love you.

Berit Shaw

Vi sjunger med

Vi tycker att "Allsång på Skansen" hör ihop med dig, Lasse. Mina barn längtar redan efter dig. Jag är själv från Stockholm och vi reser upp dit om somrarna och hälsar på släkten. Och vi tycker det är så härligt när du sjunger "Stockholm i mitt hjärta". Då sjunger vi med.

Sophie med familj

i Ramlösa

Nu sjunger jag med

Snälla Lasse, stanna! Jag har alltid vägrat att sjunga allsång, men de sista två åren har jag sjungit med i dina program. Utan sångröst, men med glädje.

"56 år utan allsång"

Glädje för folket

Klart du ska vara kvar. Det är inte alla förunnat att vara folkkär. Så njut av tiden som är, och fortsätt glädja svenska folket.

Gunnar Svanteson

Fastklistrad

Det är klart att du ska vara kvar som programledare för "Allsång på Skansen! Du har fått mig att uppskatta den riktiga svenska musiken, jag sitter som fastklistrad framför tv:n varje tisdagskväll på somrarna för att få se på dig. Låt mig få fortsätta med det!

Snälla var kvar!

Sanna Airisniemi

Stämning i soffan

Hoppas att du håller i tyglarna även nästa år. Du är verkligen bäst! Alla tittar när du har "Allsång på Skansen" och man kan känna stämningen ända hem i tv-soffan uppe i Norrland.

Therése Dahlgren i Umeå

Lite krut

Det är klart att Lasse skall vara kvar på Skansen även nästa år. Lite krut finns det väl kvar i "gubben".

Åse Petersson

Snälla, svik oss inte

Vad vore vårt Stockholm i våra hjärtan utan dig? Jag och mina döttrar i åldern 29,15 och 9 år har följt dig under åren. Vi har suttit som fastnaglade i soffan och sjungit med så taket till grannen lyft. Nja, kanske inte riktigt, men inte långt ifrån. Så snälla Lasse, svik oss inte nu, "Allsång på Skansen" är inget utan dig.

Kramar

Gunnir i Tumba