”Farmen”-Sara gör stripshow

”Men jag ska lägga ner verksamheten”

TV

Sara Andersson, 23, i "Farmen" har sett kollegor gå ner sig i droger och prostitution.

På fredag har hon premiär på en stripshow i Årjäng.

- Men jag håller på att lägga ner den verksamheten, säger hon.

Foto: brinkenstierna sweden ab
Hon ser extraknäcket som en konstform ”Farmen”- deltagaren Sara Andersson har premiär för sin nya stripshow i Årjäng på fredag.

Utåt lever hon ett ganska typiskt Svensson-liv.

"Farmen"-deltagaren Sara Andersson är 23 år, från Malmö, mamma till lille Simon, 2 år, dansar jazzdans och jobbar som sjukvårdsbiträde.

I januari börjar hon plugga till undersköterska.

Men Sara har även jobbat som lättklädd modell i Frankrike och Italien och har sedan 18-årsåldern arbetat som gogo-dansös och striptease-dansare.

Premiär på fredag

På fredag har Sara premiär på en ny show tillsammans med en manlig dansare på Hotel Nordic i Årjäng. Hon säger att tyngdpunkten i showen ligger på koreografin och dansen - inte på nakenheten.

- Det är inte helt naket, men visst är det topless. Fast inte på det sättet att publiken bara ska tänka "tuttar, tuttar, tuttar".

- Jag vill inte lägga det för mycket på den sexuella banan. Dessutom kan det bli lite äckligt om folk sedan tror att det bara är fritt fram att kladda.

"För lite snusk"

- En del tycker att vår show är alldeles för mjuk och att det är för lite snusk. Men personer som vill se sånt kan lika gärna gå och hyra en porrfilm, säger Sara.

Hon ser striptease som en konstform och har valt bort de värsta avarterna i branschen. Hon är mot porrindustrin, även om sambon Rickard har ett förflutet som porrskådis.

- Men han slutade när han träffade mig, säger Sara.

Knarkmissbruk

Hon har sett kollegor gå ner sig i prostitution och knarkmissbruk.

- Min mamma var helt emot att jag skulle strippa. Hon var orolig för att jag också skulle hamna i prostitution och droger. Men nu tror jag att hon förstått att jag faktiskt är ganska bra på det jag gör, säger hon.

Sara beskriver sig själv som en öppen tjej som lever ett vanligt liv. Hon är sambo med en kille men säger att hon är sexuellt frigjord. Hon har accepterat att hon är bisexuell.

- Men jag har aldrig haft ett förhållande med en kvinna. Kvinnor är så jäkla jobbiga i längden, säger Sara.

Sonen kommer först

Sonen Simon är hennes första prioritet. Sara håller sakta men säkert på att avveckla stripteasen. Men hon tänker inte ljuga om sin bakgrund för sonen när han blir stor nog att förstå.

- Jag kommer att berätta allt för honom så att han ska få en öppen syn på det här, säger Sara Andersson.

Dan Panas

ARTIKELN HANDLAR OM