"Farmen"-Daniel förlorade tvekampen - och blev dumpad av flickvännen

TV

Först fick han stryk i tvekampen och fick lämna "Farmen".

När Daniel Hersén senare kom hem fick han nästa chockbesked.

- Min flickvän hade lämnat mig, säger han.

Foto: TV4
Det var tunga dagar för Daniel efter att han åkt ut från "Farmen".

Det blev en jämn match i husförhöret i gårdagens avsnitt av "Farmen". Nykomlingen Johan Nilsén drog till sist det längsta strået och slog ut Daniel Hersén. Tittarna kunde se hur Daniel efter kampen flydde de andra deltagarna och bröt ut i gråt på sovloftet.

- Jag tyckte det var tråkigt att behöva lämna "Farmen", visst. Men farmarna var det bara skönt att få slippa, säger Daniel.

Osämjan med framför allt Helena var - och är fortfarande - som ett öppet sår hos Daniel. Trots det gav han henne en kram vid avskedsceremonin.

- Ja, jag skulle ju ändå därifrån, säger Daniel.

Vad han inte visste då var att Helena framför kameran sa att allt nu var utagerat mellan dem.

- Sånt jävla skitsnack. Hon hade ju varit dum i huvudet mot mig under hela tiden medan jag hållit käften, säger Daniel Hersén.

Var kär i sitt ex

När Daniel lämnade "Farmen" var det en sak som var positiv - nu skulle han äntligen få träffa sin flickvän Emma som han blev tillsammans med några veckor före inspelningen. Men när han kom hem fick han ett tufft besked.

- När vi träffades sa hon att hon fortfarande hade känslor för sin före detta kille. Det var självklart tungt, det var det sista jag ville höra, säger Daniel.

I dag är Emma tillsammans med sitt ex.

- Men vi är jättebra vänner. Men visst var det jobbigt just då, säger Daniel Hersén.

Klas Lindberg

ARTIKELN HANDLAR OM