"Jag var rädd för Qristina"

Hemlig plan skulle ge Veronika segern - och få Helena utkastad

TV

Hemliga samtal skulle göra Veronika Larsson till slutsegrare och kasta ut Helena Sjögren från "Farmen".

Qristina Ribohn satte genast igång med sin plan.

- Jag var rädd för henne, säger Helena.

Foto: TV4
DE KOMMER INTE ÖVERENS PÅ "FARMEN" I går kväll kunde tittarna se hur Qristina gjorde comeback i den populära dokusåpan. Hennes närvaro mottogs med blandade känslor bland deltagarna. Redan tidigt stod det klart att Qristina och Helena inte tycker om varandra.

Qristina Ribohns återkomst till "Farmen" i går var inte uppskattad av alla.

Hon hamnade snart på kollisionskurs med Helena Sjögren.

Som storbonde kunde Qristina aktivt styra det som hände på gården.

Helena menar att Qristna medvetet såg till att frysa ut henne.

- Jag var till exempel den enda som fick göra arbetsuppgifter ensam, säger Helena.

Irritation

Hon irriterade sig också på att Qristina rökte inomhus och hävdar också att Qristina lockade deltagare över på sin sida genom att bjuda på godis och cigaretter.

Spänningen utlöste flera bråk mellan de två starka kvinnorna. Qristinas tuffa stil i dusterna väckte en blandning av respekt och rädsla, berättar Helena.

- Men jag försökte ändå ta upp både det jag tyckte illa om och det jag gillade med henne, säger Helena.

Qristina och flera farmare viftar bort påståendena om mutförsök. Qristina säger också att Helena aldrig konfronterade henne med de saker hon irriterade sig på. Däremot hörde Qristina med egna öron hur Helena pratade illa om henne i smyg.

"Hon ska passa sig"

- Är man rak mot mig så är jag rak tillbaka. Men den där tjejen verkar ha problem. Hon ska passa sig för att hoppa på mig, säger Qristina.

Men Qristina medger att hon hade en hemlig plan. Hon hade enskilda samtal med samtliga farmare för att få reda på deras styrkor och svagheter. Målet var att lotsa Veronika Larsson till slutsegern.

"Värdig vinnare"

- Jag tyckte att hon vore en värdig vinnare. Hon levde verkligen "Farmen"-livet och kunde sköta gården själv, säger Qristina.

I planen ingick även att skicka hem Helena.

- Jag skulle välja Veronika till förste kämpe och hon skulle slå Helena i tvekampen. Men planen gick inte att genomföra helt, säger Qristina Ribohn.

Chatta

Dan Panas