Daniel och Abbe i stort bråk efter tvekampen

I kväll gör de upp igen – på finalfesten

1 av 3
ABBE VANN - EFTER DRYGT TVÅ TIMMAR När TV4 testade den fysiskt och mentalt svåra grenen på elitskidåkare orkade de bästa hänga mellan 15 och 20 minuter. Abbe och Daniel hängde kvar i över två timmar. - När man såg att tv-teamet började byta band och batterier i kamerorna förstod man att det var lite mer än de räknat med, säger Abbe.
TV

Daniel Hersén säger att han medvetet lade sig i tvekampen med Abbe El-Barawany i går.

Nu är ett nytt storbråk i ”Farmen” ett faktum.

- Daniel tillhör inte människosläktet. Han är en mytoman, säger Abbe.

Tvekampen om en finalplats i ”Farmen” i går blev mer utdragen än någon kunnat tro.

I över två timmar hängde Daniel Hersén och Abbe El-Barawany upp och ner i en timmerstock och ingen ville ge sig.

När tv-teamet tidigare testat grenen på elitskidåkare hade de bästa hängt kvar i 15-20 minuter.

- När man såg att tv-teamet började byta band och batterier i kamerorna förstod man att det var lite mer än de räknat med, säger Abbe, som gick segrande ur kampen.

Iskall situation

Daniel Hersén har länge varit tittarnas favorit - men på ”Farmen” var hans situation iskall.

Nu hävdar Daniel att han medvetet lade sig i matchen. Han säger att deltagarnas mobbning tärt på honom och att anklagelserna om att han försökt byta till sig Jan O Janssons och Crille Leppänen juryröster mot en Västindienresa blev droppen som fick bägaren att rinna över.

- Det var så många tankar som kom när vi hängde där. Jag var så trött på alltihop och kände att jag verkligen inte hade några kompisar på ”Farmen”, säger Daniel.

Daniels påstående gör Abbe rasande.

- Han är en mytoman. Killen kunde ju inte ens gå ordentligt efter att vi hängt där i två timmar utan fick stödja sig på läkaren. Han ljuger.

”Dålig förlorare”

- Han klarar helt enkelt inte av att ta förluster som en man. Det var likadant när han förlorade knappt mot Johan Nilsén i en tvekamp. Då sa han samma sak, säger Abbe.

I kväll möts Daniel och Abbe på ”Farmens” stora finalfest i Stockholm.

Och det är upplagt för storgräl.

- Jag tänker konfrontera honom med alla hans lögner och se vad han svarar. Jag tror att killen behöver hjälp och i så fall ställer jag gärna upp och fixar en psykolog åt honom.

- Jag kan personligen köra honom dit varje dag om det hjälper. För han kan faktiskt vara en riktigt trevlig prick när han inte ljuger.

”Inte tillräcklig vilja”

Daniel replikerar:

- Jag gav inte upp kampen för att ringakta hans vinst. Jag hade helt enkelt inte tillräckligt med vilja efter allt som hänt.

- Han kallar mig mytoman” Abbe har rätt att ha en åsikt precis som alla andra, men jag tänker inte sjunka till hans nivå.

Dan Panas