Naken-Janne retade flest

Här är de mins omtyckta deltagarna

1 av 3
Naken-Janne
TV

1. Jan O Jansson, 53, "Farmen"-deltagare 2003

Visade sig naken nästan hela tiden i "Farmen". Försökte intrigera med allt och alla och hävdade upprepade gånger att det var han som styrde "Farmen". Retade även gallfeber på de andra deltagarna med sånger och ett konstant visslande.

Avrundade säsongen med ett försök att sälja sin röst inför finalen och blev hemskickad före den sista omröstningen. Men blev en vinnare här med 14,9 % av rösterna.

Varför tror du att just du vann?

- Många kanske känner igen sig själva i mig. Jag är spontan och bryr mig inte om vad folk tycker. Det är nog avundsjuka egentligen.

Vem tycker du skulle vunnit?

- Jag tänker inte riktigt så. Men det har varit dålig klass på flera av deltagarna. Om jag ska lyfta fram någon så blir det Benny som vann första "Farmen", han är en stor mes. Jag kan inte se något positivt med honom.

Kan du tänka dig att vara med i någon mer dokusåpa?

- Jag skulle nog kunna vara med i lite av varje. En ny omgång av "Expedition: Robinson" nu när TV3 tar över skulle kunna vara aktuellt.

...och här är fler ratade

Jan "Blondie" Hammarlöf, 39, "Farmen"-

deltagare 2002

Försökte styra och ställa i "Farmen" 2002. Allierade sig med Özcan och tillsammans mobbade de en av deltagarna, Marie Forsberg, till den milda grad att de båda mobbarna blev avstängda från tävlingen.

Skrev även kontrakt med fem andra farmare om att dela på vinstpengarna om en av dem vann. Kanske var det det som bidrog till en andraplats med 12,2 %.

Varför tror du att du är illa omtyckt?

- I Sverige får man inte visa att man har humör. Om Qristina gör det är det okej, men som man får det inte visas. Men visst, jag har ett jävla humör. Men om man går runt och är hungrig och trött hela tiden så blir man extra irriterad.

Har du biktat dina synder sen "Farmen"?

- Då fick man väl sitta i bikten dygnet runt (skratt). Nej det har jag inte. Jag är den jag är och om jag är trött, hungrig och grinig så är det ingenting jag kan göra åt det.

Kan du tänka dig att vara med i någon mer dokusåpa?

- Det är lite från dag till dag. Ena dagen är man trött på allting och nästa så kan det kännas lockande. Om det blir någon ny "Farmen" grej, "Super-Farmen" eller nåt, då skulle jag kunna tänka mig att ställa upp.

2. Linda Rosing, 30, "Big Brother"-

deltagare 2003.

Festen där Linda, Micke, Danne och Lina super sig dräggfulla, strippar inför kamerorna och rundar av med att Linda och Micke har sex inför tittarna går till historien som en av de bästa festerna i en dokusåpa (hittills). Tittarstormen var ett faktum" Det gav en bronsplats med 10,3 % av rösterna.

Vad tycker du om din placering?

- Jag är glad för den. Jag kommer alltid att vara jag.

Skulle du kunna tänka dig att vara med i någon mer dokusåpa?

- Det skulle vara som joker i "Big Brother" i så fall. Jag saknar huset jättemycket! Den trygga känslan, alla vänner där inne och miljön.

Vem tycker du sämst om i dokusåpevärlden?

- Robinson-Emma! Hon kan inte umgås med folk och hon dömer människor utan att ha träffat dem. Hon har dömt mig utan att ha träffat mig!

Vad gör du nu för tiden?

- Jag släpper en singel i maj och har just skrivit kontrakt med Playboy för deras smyckeskollektion.

Här är de andra på listan:

4. Meral Tasbas, "Baren", alla omgångar (9,9 %)

5. Qristina Ribohn, "Farmen" -01 (8,2 %)

6. Özcan Yildiz, "Farmen" -02 (7,4 %)

7. Robert Andersson, "Expedition: Robinson " -99, -03 (6,7 %)

8. Pål Hollender, "Expedition: Robinson" -00, -03 (6,2 %)

9. Bert Karlsson, "Fame Factory", alla omgångar (4,4 %)

10. Zübeyde Simsek, " Expedition: Robinson " -01, -03 (3,3 %) topp 3 "Big Brother

Topp 3 Big Brother

ARTIKELN HANDLAR OM