Förseningar för Farmen

Nu hoppar Linda av

TV

Linda Isacsson hoppar av.

Varken inspelningsplats, personal eller ny programledare är klara för ”Farmen”.

- Det är kris i produktionen. Vi är försenade flera veckor, säger en källa.

Foto: MATS STRAND
Ska ägna sig åt farliga djur.

Inspelningarna av ”Farmen” skulle enligt planerna börja veckan efter midsommar. Nu startar de i stället först i mitten av juli.

- Produktionen ligger efter i planeringen, nu tvingas vi spela in ända till slutet av september, berättar en källa för Aftonbladet.

Varken inspelningsplats, programledare eller deltagare är ännu klara.

- Det är klart att vi velat ha klart allt så tidigt som möjligt. Men vi vill hitta den perfekta platsen. Missen vi gjorde i Afrika var att vi inte nyttjade platsen ordentligt, säger TV 4:s programchef Anders Knave.

Storproduktioner

I sommar spelas flera storproduktioner in. ”Riket”, ”Robinson”, ”Idol” och ”Fortet” sysselsätter större delen av den tekniska personalen. TV 4 har svårt att få ihop ett kompetent produktionsteam.

Kanalen ligger dock i slutförhandlingar med en ny programledare. För det står nu klart att Linda Isacsson hoppar av. Hon satsar i stället på sitt nya projekt ”Farliga djur”.

- Jag tyckte det kändes perfekt att få göra en säsong i Sverige och en i Afrika. Nu vill jag gå vidare och det här är mitt drömprojekt, säger Linda Isacsson.

Ålands skärgård

Enligt vad Aftonbladet erfar lutar det åt att ”Farmen” kommer att spelas in i Ålands skärgård. TV 4 försöker nu hitta rätt deltagare.

Och de lär få packa varmt.

För några av farmarna varar vistelsen på bondgården ända till hösten på grund av den försenade inspelningsstarten.

Susanne Nylén

ARTIKELN HANDLAR OM