Här ska gästerna frestas att ha sex

"Det kommer att bli härligt att gotta sig i"

1 av 3 | Foto: PRIVAT
REDO FÖR PARADISE HOTEL På ett magnifikt lyxhotell i semesterparadiset Bali kommer "Paradise Hotel" att spelas in. "Deltagarna kommer att få leva ett liv i lyx i en dokusåpa", säger projektledaren Anton Glanzelius.
TV

En lyxresort på Bali.

Här ska ett tiotal deltagare hitta en partner i svenska "Paradise Hotel".

- Det är en lyxdröm som kommer att bli härlig att gotta sig i, säger projektledaren Anton Glanzelius.

De står fortfarande utan programledare.

Men nu är det ändå klart var svenska "Paradise Hotel" ska spelas in för TV 4.

En lyxresort på Bali kommer att bli vardag för elva till fjorton svenska deltagare under hösten.

- Bali är vårt förstahandsval och vi har hittat ett riktigt paradishotell som passar in, säger Anton Glanzelius.

Över 3 000 sökande

Inspelningarna börjar i oktober och kommer att pågå i drygt två månader. Just nu plockas deltagarna ut - och trycket har varit enormt. Över 3 000 personer har sökt till "Paradise Hotel".

- Det finns en attraktion i denna sorts tv-serie som lockar med en paradismiljö som utspelar sig där man varken behöver svälta sig eller använda tidningspapper på toaletten, säger Anton Glanzelius.

I lyxmiljön på Bali ska deltagarna fresta varandra och hitta en rumskamrat för natten, annars åker man ut. Det är bäddat för romanser, intriger - och sex.

- Om deltagarna har sex eller inte kan inte vi påverka, om det händer beslutar vi efter inspelningarna om det ska visas. Men vägen till sex är mer intressant för oss att skildra än akten, säger Glanzelius.

Ett paradis

Bali är ett välkänt semesterparadis som blev övergivet efter terrorattackerna 2002. Men TV 4 är inte rädda för att förlägga inspelningarna här.

- Vi har anlitat en säkerhetskonsult som även jobbar med svenska ambassaden som har gjort en grundlig genomgång av säkerheten. Vi känner oss trygga med det, säger Glanzelius.

"Paradise Hotel" kommer att sändas fem gånger i veckan med start efter årsskiftet.

Susanne Nylén