Tv-stjärnan säljer telesex

"Tjockholmen"-Jeanette: Det är som samhällstjänst

1 av 2 | Foto: KANAL 5
När barnen lagt sig börjar Jeanettes extraknäck - att sälja telefonsex.
TV

Fyrabarnsmamman Jeanette, 28, är stjärna i Kanal 5-succén "Tjockholmen".

När barnen sover säljer hon telefonsex.

- Jag ser det som en samhällstjänst, säger hon.

Fyra graviditeter bidrog till att Jeanette från Mölnbo gick upp till dagens 99,1 kilo.

När hon fick höra talas om hälsosåpan "Tjockholmen" i Kanal 5 blev hon nyfiken.

- I programmet har jag tillgång till en kostrådgivare, en dietist och en läkare. All den hjälpen hade jag aldrig haft råd med annars, säger hon.

Jeanette är just nu sjukskriven från sitt jobb som barnskötare - och extraknäcket som får både en och annan att höja på ögonbrynen.

När de fyra barnen är nattade jobbar Jeanette som telefonsexvärdinna.

"En kul grej"

En bisyssla hon haft i snart åtta år.

- Jag tyckte att det verkade vara en kul grej.

- I början var min kille skeptisk och trodde att det bara var snuskigt. Men 99 procent av dem som ringer är helt vanliga människor mellan 18 och 100 år, säger hon.

Företaget Jeanette jobbar för har strikta regler för de anställda. Kunderna ska skyddas av sekretess, måste vara över 18 år och samtalen får inte urarta.

- Man får inte prata om något som är olagligt i verkligheten - då bryts samtalet omedelbart. Man får dessutom aldrig träffa den person man talat med - då får man sparken, säger Jeanette.

Tittar på tv

Ensamma människor, handikappade, utvecklingsstörda och allmänt undrande personer är de vanligaste kunderna. Ofta vill de bara veta om deras sexfantasier är normala, men en del tillfredsställer sig också under samtalen.

- Jag struntar faktiskt i vad de gör. Jag kan sitta och titta på tv samtidigt eller så kan min kille sticka fram en lapp där han undrar om jag vill ha en smörgås till, säger Jeanette.

Vad säger du till dem som tycker att det du sysslar med är omoraliskt?

- Sex är en del av livet och för många som av olika skäl är ratade är det bra att den här tjänsten finns. Vi är en hjälplinje och jag ser det som en samhällstjänst.

"Tjockholmen" sänds i kväll klockan 20 i Kanal 5.

Fyrabarnsmamma - jobbar som barnskötare

Dan Panas