Vilt bråk på festen i natt

Greg: Om jag inte får mina pengar slår jag ner honom

1 av 6 | Foto: ANDREAS BARDELL
BLEV HOTAD Deltagarna Gregory Nanderöd och Kristoffer Schultzberg började plötsligt föra en hetsig diskussion om en påstådd skuld. "Kristoffer har lovat mig en lägenhet i Stockholm", sa en mycket upprörd Gregory.
TV

Finalfesten för "Paradise Hotel" urartade i storbråk.

Ett våldsamt gräl utbröt mellan Gregory Nanderöd och Kristoffer Schultzberg.

-Han är skyldig mig 5 000 kronor. Om jag inte får dem i kväll slår jag ner honom, skrek Gregory.

Här är de som firade finalen

För den stora finalen av "Paradise Hotel" samlades alla deltagarna tillsammans med vänner, familj och journalister i går kväll på TV4 i Stockholm. De skulle äta, dricka och se på finalen tillsammans.

Stämningen blev snabbt våldsam .

Gästerna bjöds på vin och öl, och efter några glas började deltagarna Gregory Nanderöd och Kristoffer Schultzberg att bråka.

De stod bara några centimeter i från varandra, och Greg skrek rasande att han skulle slå ner Kristoffer. Smockan hängde i luften.

Bråk om en skuld

- Om jag inte får mina pengar ska jag slå ner dig din jävel, vrålade Greg.

Det kom fram att grälet gällde en skuld.

- Kristoffer har lovat mig, Henrik Camitz och Marre att fixa en lägenhet i centrala Stockholm. Han ville ha pengar till ett svart hyreskontrakt. Jag gav honom 5 000 och Marre har gett honom 25 000 kronor. Men han fixar ingen lägenhet. Nu har han lovat att sätta in pengarna på mitt konto. Jag ringer och ringer men jag får inga pengar. Jag slåss inte i onödan men får jag inte pengarna i kväll är det klippt, berättade han för Aftonbladet.

Kristoffer Schultzberg har tidigare i livesändningen "Paradise Hotel extra" hotat Olinda Borggren och Patrick Larsson med sina kriminella vänner.

-Jag bara väntar på att de jag känner på Tidaholmsanstalten ska komma ut och träffa er, sa han då.

Kristoffer Schultzberg nekar till att han är skyldig Greg några pengar.

- Jag har ingen aning om vad han bråkar om, säger han.

Olinda vantrivdes

Efter festen på TV4 fortsatte deltagarna till innestället Café Opera. Där fortsatte festen hela natten lång - för alla utom Olinda Borggren. Hon hade gjort sig ovän med så gott som alla deltagare, men passade ändå på att framföra sin nyinspelade singel "Playboy Bunny" på festen.

- Jag var väldigt nervös och det var inte de bästa förutsättningarna. Alla tokhatar mig. Jag tycker att jag var modig som gick upp på scenen och jag gjorde mitt bästa.

Märkbart dämpad lämnade hon festen tidigare än de andra.

- Jag vill bara hem och sova. Jag har varit uppe sedan klockan sex i morse och festen har varit jobbig. Även om det inte verkar så har jag också känslor. Jag är också människa.

Jon Forsling, Karin Wik