Hemmafruarna är vänner privat

Dementerar rykten om osämja i teamet

Foto: AP
Såta vänner Hemmafruarna på Golden Globe Awards.
TV

”Desperate Housewifes”-tjejerna är inte alls så desperata i verkligheten som man kan tro efter alla rapporter om bråk, tårar och avundsjuka i teamet.

- Vi är alla goda vänner, och det glädjer mig att gå till jobbet varje dag, säger en av fruarna, Felicity Huffman.

Foto: AP
Skådespelerskan Felicity Huffman, som spelar Lynette i tv-serien, dementerar alla rykten om bråk i teamet.

Den senaste tiden har uppgifter florerat i media om att skådespelarna i den populära tv-serien ”Desperate Housewifes” ligger i fejd med varandra. Och det är Marica Cross, som spelar den nitiska hemmafrun Bree Van De Kamp, som har utpekats som den stora boven i dramat. Enligt uppgift blev hon nyligen rosenrasande arg på kollegan Teri Hatcher, när hon ska ha stulit uppmärksamheten från övriga skådespelare under en reklamfotografering. Men nu väljer Felicity Huffman, som spelar den hårt pressade fyrabarnsmamman Lynette i serien, att dementera alla uppgifter om osämja.

– Det har blivit en storm i ett vattenglas, säger stjärnan till nyhetsbyrån Reuters.

”Folk går och väntar på att vi ska börja slåss”

Huffman tror att ryktesspridningen beror på att folk så gärna vill att verkligheten ska vara lika turbulent som i tv-serien, och att det, precis som i serien, döljer sig något under den perfekta ytan.

– Alla har väntat och hoppats på att vi ska börja slåss redan från dag ett. Varför tror de att vi skulle bråka? Jag förstår det inte, säger Huffman som förklarar att hon och de andra fruarna även umgås privat.

Tv-kanalen ABC har just avslutat första säsongen, men hela teamet har tackat ja till att göra ytterligare en säsong.

Läs också

Teresa Tingbrand