Kelly skadad i TV4:s trappa

”Det gjorde fruktansvärt ont”

Foto: PER-OLOF SÄNNÅ
Svåra smärtor På väg till inspelningen av ”God natt, Sverige” ramlade artisten Kelly Osbourne i TV4:s trappa och skadade handen. ”Jag kände hur det small till. Det gjorde fruktansvärt ont”, sa hon. Efter inspelningen smet hon ut bakvängen från TV4-huset.
TV

Kelly Osbourne skadades under sitt besök i Sverige.

Artisten ramlade i en trappa och skadade handen.

– Jag har fruktansvärt ont, säger hon till Aftonbladet.

Artisten Kelly Osbourne, 20, skulle spela in en intervju för ”God natt, Sverige” på TV4 iÌ´0;går när olyckan var framme.

Artisten föll svårt i en trappa inne i TV4-huset och skadade handen.

– Jag snubblade i trappan när jag var på väg in och tog emot mig med handen. Då kände jag hur det small till. Det gjorde fruktansvärt ont, säger Kelly Osbourne till Aftonbladet.

Handen helt svullen

Kelly Osbourne skadade vänster långfinger.

– Jag är rädd att jag brutit något i handen. Den är helt svullen och känns jättekonstig, säger Kelly Osbourne.

Trots skadan och de svåra smärtorna genomförde Kelly Osbourne intervjun med Carina Berg som planerat.

– Jag satt med en isblåsa på handen under hela tv-inspelningen. Jag var nära att börja gråta hela tiden för att jag hade så ont och handen bara fortsatte att svullna upp, säger Kelly Osbourne till Aftonbladet.

Läkaren Sverker Höglund kallades snabbt till platsen för att undersöka Kelly Osbourne.

– Jag konstaterade att det rör sig om en svår stukning, men att det sannolikt inte är någon spricka eller fraktur. Jag gav ingen direkt behandling utan gav henne tips och råd hur hon ska vårda sin skada de kommande dagarna, säger han.

Läkare i Tyskland

Direkt efter tv-inspelningen tog Kelly Osbourne ett plan till Tyskland för att fortsätta göra promotion för sin nya skiva ”Sleeping in the nothing”.

– Jag ska träffa en läkare i München ikväll, för en mer ordentlig undersökning än vad vi hann med här. Jag tänker inte låta det här förstöra mina planer. Jag är ostoppbar, säger hon.

Intervjun med Kelly Osbourne i ”God natt, Sverige” sänds på onsdag.

Fakta/Kelly Osbourne

Läs också

Martin Söderström

ARTIKELN HANDLAR OM