Marie Plosjö antastad av tv-man

TV4-anställd tryckte könet mot "Paradise Hotel"- deltagaren

1 av 2
Sextrakasserad Marie Plosjö i ”Paradise Hotel” hävdar att hon antastats av en TV 4-anställd – men mannen nekar. ”folk ska stå för sina handlingar. Jag är trött på att inte säga något och när jag väl gjorde det fick jag inte ens en ursäkt”, säger hon.
TV

Marie Plosjö, 29, blev sextrakasserad av en TV4-anställd.

På finalfesten av "Paradise Hotel" i Mexiko ska mannen ha tryckt upp sig mot Marie och antastat henne.

– Vi har tagit det här på största allvar, säger producenten Anton Glanzelius.

Det var på finalkvällen efter den sista inspelningsdagen i Mexiko. Alla deltagarna i "Paradise Hotel" hade återvänt till hotellet och festade ihop med produktionspersonalen. Men festen spårade ur när flera blev slängda i poolen.

Tog på brösten

Marie Plosjö var en av dem. När hon skulle gå till sitt rum för att byta om följde en man i produktionen efter. Plötsligt ska han ha pressat sig mot henne och uppmanat till hångel. Mannen ska även ha tryckt sitt kön mot Marie och tagit henne på brösten.

Marie blev chockad men lyckades höja rösten och säga ifrån. Då lämnade mannen snabbt platsen.

–Jag blev rädd och kände mig illa till mods för det var ett övertramp, säger Marie Plosjö.

Incidenten rapporterades till TV4:s produktionsledning.

TV4 har inte agerat

–Jag känner till det här och har pratat med Marie. Utan att gå in på detaljer kan jag generellt säga att all kontakt mellan deltagare och personal är absolut förbjuden, säger Anton Glanzelius, exekutiv producent för "Paradise Hotel".

Versionerna om händelsen ska dock gå isär. Därför har TV4 inte agerat.

"Ville ha en ursäkt"

–Ord står mot ord och det går inte att objektivt konstatera vad som hänt eller inte. Men vi har tagit det här på största allvar och har sagt till Marie att vi ger henne allt stöd vi kan men hon har valt att inte ta frågan vidare, säger Glanzelius.

Marie Plosjö känner sig kränkt men vill inte gå in på närmare detaljer.

–Det enda jag ville ha var en ursäkt. Nu förnekar han allting så det framstår som att jag hittar på. Förövarna kommer undan så lätt medan tjejerna ifrågasätts.

Susanne Nylén