Så tycker ni läsare

TV

”OC” har kallats ”tidernas bästa ungdomsdrama” och är en av de populäraste tv-serierna just nu.

Vad tycker du om serien? Varför är den bra? Eller dålig? Vilken serie brukar du välja på onsdagskvällar, ”OC” eller ”Lost”.

Här kan du se vad ni läsare tycker. Sidan uppdateras löpande under kvällen.

Nu upphör den här sidan att uppdateras. Fortsätt gärna diskussionen om ”OC” på vår chatt!

Välj Öppen kanal och sedan Tv-rummet

/Eftersnacksredaktionen

-----

Ja Oc är helt klart världens bästa ungdoms serie.. inga tvivel!

Adam Brody är en människa man skulle kunna dö för att få ta på..

Jag är dock ledsen över vad Trey gjorde mot Marrisa, jag tyckt evaerkligen om Trey och jag kan inte sluta göra det nu heller. Men det är dumt!

Nej jag blir upprörd eter varje avsnitt jag vill bara se mer, som resten av världen..

Tjing //Alexzandra

-----

Ännu en serie om unga, snygga och rika ungdommor. Har vi sett det förut? Ja!

Är det nyskapande? Nej!

Men visst, jag skulle gärna hångla med Mischa Barton :-)

/Daniel

-----

Helt klart "tidernas bästa ungdomsdrama".

Fast det är tur att OTH och OC inte sänds på samma dag

Men jag ser att det finns många likheter, inte minst i karaktärerna då tänker jag främst på "Erica Marsh" i OTH (säsong 3) och "Taylor Townsend" i OC (säsong 3)

//True OC fan

-----

OC är en mycket, mycket bra serie! Den har ALLT! Och då menar jag verkligen ALLT! Inte nog med att alla i OC är snygga! Så inehåller serien; Kärlek, intriger, svek, hat, ilska, vänskap, allt som hör livet till. Jag har följt OC sedan starten & nu är jag verkligen fast! Onsdagar klockan 21oo-22oo är en helig tid! Man blir verkligen beroende av serien & man vill bara se mer & mer!!! Det är en mycket gripande serie & man kan verkligen känna igen sig i den!! Länge leve OC! :)

/Karin

-----

Visst OC är en bra serie, men det bästa ungdomsdramat imo är absolut ONE

TREE HILL. Helt magiskt bra, inne på 3e säsongen i usa nu. godkväll!

/SAMUEL

-----

Skrev ett långt inlägg nyss så blev hotmail konstig.så får försöka komma på vad jag skrev:) Men det ska väll ordna sig! Jag har inte läst vad någon annan har skrivit för mig är OC det bästa ungdomsdramat som någonsin gjorts, jag gillar OC, blev helt fast i första säsongen mot slutet, alla prata OC och jag blev helt såld som sagt. jag tycker OC spelar våran ungdomsvärld rätt bra eller iallafall min, rikedom och fattigdom spelas in väldigt bra i serien, bara för man är rik har man inte det så kallade perfekta livet som man kan tro. Jag tycker det speglar sig väldigt bra, i min krets jag är i tror jämt alla att man har det bra när man är rik men det behöver inte vara så. Sen alla i OC har något speciellt så de gör de till en favorit med. Jag tycker även det är bra att JC har OC gänget eller Mischa och Adam som kampanj, jag tror det kan locka folk att köpa mer saker från JC när ungdomar ser att de använder det, Mischa har endel plagg från JC som hon fått dock men hon använder de. Det linne och trosorna Mischa har på en av kampanjerna har jag spanat in sen tidigare och varit tveksam till men nu när jag såg henne i det så blev det hetare, klart jag ska köpa det och i rosa med, blir en inhandling på fredag. Jag hoppas även att Ben och Rachel kommer göra någon kampanj med. Vem vet om Jc inte står och klurar med de två med? Mischa har de hållt på väldigt länge, Mischa blir väldigt bra på bild och går på många galor så hon syns mer än de andra, ser man på en del utländska sidor och söker på alla medlemar är det mest bilder på Mischa. Jag har faktiskt Mischa och Rachel som mina stil ikoner, gillar deras stilar helt klart, både i serien och privat. härmar de med en del plagg och vill se ut som de. Nu har jag Rachels hårfärg dock nära min naturligahårfärg. OC är en bra ungdomserie iallafall, alla borde se det. Säsong 2 boxen blir en av mina bästa julklappar jag kommer få.vet nämligen att ett sånt paket väntas av antinge en julklapp från mig själv eller av nära och kära. Oc blir mitt nya samling objekt:)

Tack för mitt ord.

//Emma

-----

Först tittade jag inte på O.C , men det va när det kom i repris i sommeras .. Jag blev helt besatt ! Kan inte sluta tänka på det , det har förändrat mitt liv typ ..

Blir galen och varm i kroppen bara av att tänka på det .. O.C är KÄRLEK , en del av mitt liv ! Kommer ALDRIG glömma den serien , ALDRIG !

Alla avsnitt är så bra på sitt sett , finns INGET negativt till den serien .. O.C - KÄRLEK ! // Charlotte ..

-----

Det är en helt otroligt bra serie... jag förstår inte hur de kan lyckas komma så många nya idéer... allt har ju hänt i de senaste två sässongerna av The OC... det har ju hänt lika mycket som i en serie som har hållt på i kanske 5 sässonger... och att de är på en tredje i USA är ju otroligt bra. De lyckas verkligen med att fängsla oss som tittar, genom att det alltid sker något nyss spännande.

//Fredrik

-----

Det finns ingen bättre serie än OC. När man väl har sett ett avsnitt så är man fast.

Det som gör serien så bra är mycket för att man verkligen har funnit rätt skådespelare till alla roller.

Jag hoppas att denna serie alltid kommer att finnas.

//Jessica

-----

Jag var till en början väldigt negativt inställd till oc. överallt kunde man se plancher och reklam för serien och jag tyckte omgivningen verkade besatta av något som man sett förr. något som redan gjorts. något lättillgängligt. det såg ut som en ytlig och intetsägande random amerikansk såpa. tills jag såg mitt första avsnitt. klart att den är lätt att ta till sig, jag blev 'beroende' av den redan efter första avsnitte, det blev ett måste för mig att följa, men den har samtidigt något riktigt bra. den skildrar generella ungdomars vardag på ett realistiskt sätt med en krydda av allt. den är helt okej !

dessutom tycker jag att den har tydliga budskap, som värme och kärlek och framförallt öppenhet. titta bara på familjen cohen som alltid har öppna armar för alla - vänner som bekanta - även främlingar.

den visar usas bättre sidor, dess öppenhet, framåtanda och generositet. usa är inte bara ett jävla land med en jävla gubbe - det finns fördelar hos det amerikanska folket. man blir på gott humör !

/Tove

-----

Avancerat Tits & ass- tv med en och annan replik,inget mer.Se Lost och 24 istället.

/the dominator

-----

OC är inget mot One Tree Hill, den serien är klart bäst på TV just nu, har ni inte kollar så börja gör det..

Kram Annica

-----

Oc är en bra serie , världens bästa .,men tycker att sverige borde gå i takt som i usa!

i usa är dom redan på seson3episode4

oc forevvaaa! och tummen ner för alla The oc wannabes//marc sjöström

-----

OC är världens bästa ungdomsdrama! Synd att det går på 5an så inte alla kan se det, men det är verkligen bäst=) Serien är bra för att det är bra skådisar, det är humor i programmet men även allvarliga saker. Efter varje onsdagkväll längtar man redan tills nästa =) /Bosse

-----

Missade O.C från början när det sändes på TV men fick itag på alla avsnitten på nätet och såg igenom allihop av säsong 1 på en vecka. Har efter det följt alla avsnitt! Nu tankar man ner varje nytt avsnitt på Fredag morgon när det rippats av från den amerikanska televisionen. Men jag tycker det har spårat lite ur, säsong 1 var det bästa utav O.C dom har inte lyckats hållat serien vid liv efter dess, det är samma och samma och samma hela tiden och i samma miljö. Har samtidigt följt serien One Tree Hill, dom har lyckats med det O.C inte har lyckats med. Man trodde hela tiden att i början att Lucas och Peyton att dom skulle bli tillsammans i OTH men nu äre det tredje säsongen och serien har tagit en helt ny vändning! Men i O.C är det som sagt samma samma och samma hela tiden!

Så en minst lika bra serie är One Tree Hill mina vänner :-)

Mvh

Thunfors

-----

Jaa, den är helt klart tidernas bästa serie.! själv hade jag inte klarat mig utan det. man vill följa deras liv och veta vad som kommer att hända.Det är romantiskt, sorgligt och kul på en gång. Onsdag kvällar kl 21:00 är den bästa timmen i veckan seth är bäst.

Mrs Seth Cohen

-----

O.C. är världens bästa serie och Mischa e ju så söt...hon passar för att göra reklam till Jc så som Adam Brody gjorde...// O.C. FAN

-----

Ja, OC är världens bästa ungdomserie.

Sen den dagen jag såg mitt första OC program, så har jag inte missat ett enda.

Man är som fast vid det och det är lika bra varje gång!

Sabina 17 år, Köping.

-----

Oc är det bästa program som finns. har inte missat ett ända avsnitt.. man är helt inne i det går inte att slita sig från det.. Det är ett Underbart program Jag Älskar Oc /Vet inte

-----

Jag älskar Draman! de är så mycket Intriger, Kärlek, Vännskap....dom flesta som kollar på de är nog ganska avunsjuka...jag menar Pengar, Killarna, Kläderna!! det är i alle fall jag...hehe! // Jackie! alias Peyton!

-----

OC är helt klart den bästa ungdomsserien! Alla som är me i serien är skitbra skådisar och det är alltid så spännande... Hoppas dom sändet det ett bra tag till :D

//Mariie

-----

Jag är en tjej som verkligen ÄLSKAR OC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag älskar Ryan och Marissa och de passar så bra ihop.

Jag gillar verkligen inte Trey och Zach. De förstör bara hela tiden. ( Zach försöker ta Summer från Seth och Trey försöker Ta och våldta Marissa från Ryan).

Jag bara ÄLSKAR denna serien.

Finns de mer som gör? /Nelly

-----

Oc är den bästa serien i hela världen, alla katagorier! // emil

Längtar till nästa avsnitt!

-----

OC är det bästa programmet på länge!!!

Bara sjukt dumt att det sänds samtidigt som Lost och Extras.

/Stina

-----

För mig kan OC aldrig bli världens bästa ungdomsserie, det finns inget speciellt eller unikt med den. Det hela känns bara som en modernare version av Beverly Hills med sedvanliga intriger.

/Filip

-----

Jag tycker att det är välrldens bästa ungdomsdrama. I den serien finns allt man önskar att man själv hade. Även om allt är på film så är det inget som är overkligt. Det är saker som skulle kunna hända i det verkliga livet, och det är inte långt ifrån vad som händer borta i Californien i det verkliga livet. När en sak är uppklarad i serien dyker nästa upp och man kan inte annat än älska OC. Det är enligt mig VÄRLDENS bästa dramaserie.

Sedan, finns det någon underbarare kille på tv än oc´s ADAM BRODY "Seth Cohen" han är ju så underbar att man vill äta upp honom. Summer, Marissa, Ryan och de andra är bäst de också.

Hoppas att serien fortsätter för evigt.

// Jenny 17år

-----

Jag älskar oc, det är väldens bästa ungdoms serie. /Jojjo!!!

Eftersnack: