Jim tog hem sexsåpan

Låg profil ledde till seger i ”Paradise Hotel”

Foto: Daniel Ohlsson/TV 4
Nina var snabbt framme för att gratulera Jim till segern.
TV

Jim Roslund tog hem segern och de 500 000 kronorna i torsdagens ”Paradise Hotel”-final.

Han var populärast när de övriga deltagarna sa sitt, och fick prispengarna trots att Roger och Marie kunde ha behållit dem själva.

– Det känns välförtjänt, hur kaxigt det än må låta, säger Jim till aftonbladet.se.

Foto: Daniel Ohlsson/TV 4
Efter segern blev det dopp i poolen för Jim.

Det stod mellan två par – Sindre och Nina respektive Jim och Jennie – när finalen i ”Paradise Hotel” avgjordes.

Finalen började med att de deltagare som tidigare åkt ur tävlingen kom tillbaka till hotellet. I ett hett förhör fick de fyra finalisterna svara på personliga frågor från förlorarna.

Att triangeldramat mellan Natacha, Marie och David inte är glömt blev tydligt under förhöret, inte minst genom Natchas kommentar om Marie:

– Är man en dålig människa så är man det.

Efter förhöret var det dags för de tidigare deltagarna att kora ett segrande par. En efter en fick de gå fram till det par som de tyckte bäst om. Med siffrorna åtta mot två valdes Jim och Jennie som deltagarjuryns favoriter – med dramatiken var inte slut där.

En lek för vuxna bebisar

Jim och Jennie fick välja varsin person av motsatt kön som de litade mest på. Valet föll på Marie och Roger, som nu fick fatta ett svårt beslut. De tvingades välja mellan tre alternativ. Att någon av Jim och Jennie skulle få pengarna – eller att själva behålla dem.

Valet föll till slut på Jim, som ser sig själv som en värdig vinnare.

– Jag spelade spelet bäst. Det finns ingen ära i att vinna ”Paradise Hotel”, det är en lek för vuxna bebisar, säger vinnaren till aftonbladet.se.

Läs mer:

Mikael Ström